Miért lehet hogy a férjem nem kívánja a szexet?
12:05 és 06 vagyok...
Ha fejben van a gond, akkor már napközben terelgesd a gondolatait a szexualitás felé.
Hogy hogyan, azt te tudod. Nem mindenkinél jön be a direkt módszer, de te ismered, milyen stílusban lehet beszivárogtatni a kis agyába :) Csak szépen, finoman (ne érezze követelőzésnek...de ezt te tudni fogod, hiszen nő vagy:)
Hajrá!!
Lelkesedéssel elő!! ;)
Majd írj pár nap múlva, hogy mi újság)
Ha a szeretet és a tisztelet kölcsönös, akkor én azért kissé túl radikális dolognak tartanám a válást.
Sokkal inkább egy kis újrahangolódást javasolnék. A szexuális kívánalom elillanhat egy férfiból, de az még nem azt jelenti, hogy nem is szereti a feleségét.
Összetenném a kezem ha 2hetente lefeküdne velem. Ebben az évben 3x voltunk együtt, de úgy tűnik a pasiknál ezt a legkönnyebb. A munkára fogni! Meg nem mondaná, hogy nem kíván, nem szerelmes már belém, lusta hozzá, nem vagyok elég jó, vagy Ő nem érzi magát annak.
Én már mindent próbáltam, kiéve a viagrásat. Inkább vágyfokozót csempésznék az őszilevébe! :-((((
Ő 20/F, én 22/N
5 éve együtt, 2 éve élettársak vagyunk.
nincs vágy- nincs szerelmes együttlét
az, meg hogy rutinszerűen ürítsen,
az nem hiányzik egyetlen normális nőnek és férfinak sem
gyerek nincs?
ami nyerő lehet:
ketten elmenni egy tengerparti romantikus helyre?
vagy egy welness szállóban egy hétvégét?
Kicsit más megvilágítás a másik oldalról.
Én reggel 5-kor kelek fel. Elvégzem a szokásos teendőket(tisztálkodás, pakolás, gyerek keltése, reggeli, öltöztetés, felkészítése az óvodára), majd elviszem a gyereket az oviba, utána én megyek a munkába. Amikor beérek, akkor van 8:30. Bent vagyok 17:30, sokszor 18 óráig, hazaindulok, és 1 óra alatt haza is érek, olyan 19 körül lépek be az ajtón. Megyek zuhanyozni, a párom addig tálalja a vacsorát, eszünk, elmeséljük a napunkat, és máris este 8 múlt, hullafáradt vagyok. A párom is, hiszen neki is dolgoznia kell, és ő hozza a gyereket az oviból, utána meg főzés. Este még kimegyünk a kertbe, ha nincs túl sötét, elvégezni 1-1 kisebb munkát. Másnap kezdődik elölről. El lehet képzelni, mennyire vágyik az ember a szexre ennyi munka után.
Összetenném a kezem ha 2hetente lefeküdne velem. Ebben az évben 3x voltunk együtt, de úgy tűnik a pasiknál ezt a legkönnyebb. A munkára fogni! Meg nem mondaná, hogy nem kíván, nem szerelmes már belém, lusta hozzá, nem vagyok elég jó, vagy Ő nem érzi magát annak.
Én már mindent próbáltam, kiéve a viagrásat. Inkább vágyfokozót csempésznék az őszilevébe! :-((((
Ő 20/F, én 22/N
5 éve együtt, 2 éve élettársak vagyunk.
Úristen, először azt hittem, hogy ti egy negyvenes-ötvenes házaspár vagytok:O mit keresel te 20(!!!) évesen egy ilyen mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!