Melyik a gyakoribb reakció a férfiak részéről? A büszkeség vagy a féltékenykedés?
Új munkahelyre kerültem pár hete. A meló nem a legjobb, de a társaság egész tűrhető. Mindig is ismerkedős barátkozós típus voltam, itt is van pár srác (és persze lányok is) akikkel le szoktam menni szünetben dohányozni, beszélgetni.
Feltűnt, hogy két srácnak is szimpi vagyok, ennek nagyon örülök, de semmi több. (fiatalabbak is nálam egyébként)
Ezt elmondtam a barátomnak, aki ahelyett, h büszke lenne rá, h a barátnője más hapsiknak is bejön, elkezdett durcázni és játszani a féltékenyt. egyáltalán nem azért mondtam ezt neki, h kiakadjon, vagy hogy húzzam az agyát, csak meséltem neki, h mi volt aznap.
Mindegyik férfi ilyen? vagy van amelyik normálisan kezeli az ilyesmit, és inkább kihúzza magát büszkén, h na, az én csajom milyen tuti lány! :)
áh, kis pisisek még :) se kocsi, se izom :)
a barátom klasszisokkal jobb egzisztenciával rendelkezik, és sokkal komolyabb is, mint ezek a kisfiúk.
na mind1, ezek szerint a pasik nem tudnak büszkék lenni arra, h más fiúnak is tetszik a nőjük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!