"Ezért fontos a férfinak, hogy a nő kihívások elé állítsa a kapcsolat későbbi szakaszában is, és éreztesse azt, hogy igényei vannak a férfival szemben. " Mit kell ezalatt érteni? Milyen kihívások?
A kihívás bármi lehet amit, te adsz neki!
Akár a féltékenységre hatni, akár a szexuális vonzerőre!
pl.: én páromnak mindent elmondok!
Múltkor a hentesnél:
van egy nagyon helyes kis kopasz hentes gyerek itt nálunk. Megyek be hozzá gyerek a kezemen ül.
Mondom neki, hogy: csirkemellet kérnék egy 3 darabot!
kérdezi, hogy: milyet filét vagy csontosat?
Gondolkoztam ááá -mondom én- jó lesz a csontos...
A srác megszólal ááá a csontos nem jó a húsos a jó és kacsintot...
ÁLLAM A PADLÓRA ESETT, elmondtam páromnak legközelebb mikor mentem a henteshez... Azt mondta elkísér mert be akar menni a gyógyszertárba :D
Aznap annyi bókot kaptam Tőle...:D
Igényeim vannak randevúra, közös teázásra, mozira és vacsorára kettesben! Ezt tudja Ő is! Igyekszik is teljesíteni!
Nem akarom hanyagolni a kapcsolatunkat a fiam miatt! Nem csak párom mellett akarok élni hanem vele! Én szerintem ezek is hozzátartoznak és többnyire ilyenekről lehetne szó!
oké, most már kapizsgálom:
- hiszti (bár nálam biztos nem jönne be)
- és féltékennyé tevés...
Esetleg valaki még tud ilyeneket?
"Szerintem sem kell taktikázni, de egy kis küzdés nem árt a férfinak, legyen benne egy kis bizonytalanság."
Én ezt az energiát inkább valami előbbrevivő dologra használnám.
Utálom a manipulációt és az őszintétlenséget. Ha valakinek annyira kihívásokkal teli párkapcsolat kell, akkor ne egymást szívatgassák, hanem menjenek el mondjuk együtt extrémsportolni vagy olyat csinálni, mint a céges csapatépítés, ahol egymásra vannak utalva, mégha csak játékosan is. Mint a rafting, vagy lehet biciklitúrázni, hegyet mászni, vitorlázni, gokártozni mittomén.
Csak ne egymást megtéveszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!