Két hete tudtam meg, hogy a pasim megcsalt. Azonnal szakítottam vele, de vissza akar jönni. Nem tudom, mit tegyek?
aki egyszer megtette megteheti máskor is. kutyából nem lesz szalonna. láttam én már karón varjút. a ló is megbotlik pedig négy lába van. hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát. meg ha igazán szeretne nem is nézne másra.
mondjak még ilyen blődségeket, vagy írtak eleget az előttem válaszolók?
mondjak még ilyen blődségeket, vagy írtak eleget az előttem válaszolók? - vicces vagy, persze en erzem az ironiat mogotte, de tutti hogy akik ilyen szolasokkal dobaloznak, azok nem fogjak ;)
Minden ember mas, minden szitu/parkapcsolat mas. Nem lehet egy sablont (kutyabol...) rahuzni minden ferfire. Amugy meg a nok is csalnak legalabb annyiszor mint a ferfiak, csak a ferfiak nem ide a GYIKra jonnek sirni, ezert nem hallunk roluk...
Nagyon ritka a tokeletes, megcsalas nelkuli parkapcsolat. Valaki korabban nagyon ratapintott, hogy ez az egesz hiszteria az egoval kapcsolatos. Az ego az aki sertve erzi magat es kopkod a csavora es engem megegyszer soha nem csal meg senki...bla bla bla
Kedves valaszolo, te ismered az embered, te tudod, hogy milyen, neked kell dontened. Ha kicsit elcsendesedsz a szoba sarkaban es melyen a szivedbe nezel, akkor megtalalod a valaszt. Ne az egodra hallgass, mert az ugyis azt fogja orditani, hogy NE Bocsass Meg Neki, mert az egod most sertve erzi magat, buszkesegen csorba esett.
Amikor megtanuljuk az egot felre tenni, ratalalunk az igazi boldogsagra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!