Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két hete tudtam meg, hogy a...

Két hete tudtam meg, hogy a pasim megcsalt. Azonnal szakítottam vele, de vissza akar jönni. Nem tudom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 évig voltunk együtt, azt hittem megbízhatok benne.. Úgy tűnik valóban megbánta de a bizalomnak annyi.. Azóta minden nap hív, keres, még könnyezett is amikor utoljára itt volt-tegnap is eljött hozzám. Ugy visszaengedném, de ugyanakkor legszívesebben nem is tudom mit tennék vele.. Szeretem, de nem tudom, meg tudok-e bocsájtani neki.. Nem tudok neki hinni, nem tudom mikor mond igazat mikor nem. Még sose hazudott nekem, nem tudok róla, de ez most valahogy más, nem tudom megemészteni a gondolatot, hogy más nővel volt.. meg hogy most nem vagyok neki elég jó vagy mi a baja?! Nem tudom mi lelte, miért csinálta, ő azt mondja a pillanat hevében nem tudott gondolkozni. Nem tudom, mit tegyek :(((
2011. júl. 14. 23:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

engem is megcsalt a párom annak idején. sokáig külön voltunk, azok a gondolatok kavarogtam benne ami benned. nagyon megbántott de mégis szerettem :/

hosszú hónapok után kibékültünk... ennek már 6 éve. azóta összeházasodtunk és babánk is született.

tényleg megbocsájtottam és túlléptem rajta, nagyon boldog vagyok, megbízom benne, és bizonyítja is napról napra, hogy bízhatok benne! mégis ha újrakezdhetném, nem csinálnám végig.

2011. júl. 15. 00:08
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondold át a dolgot, ez nem olyan egyszerű. Egyébként az én párom is megtette, de visszafogadtam. Évekbe telt, de visszaszerezte a bizalmam, nagyon nehéz időkben kitartott mellettem.
2011. júl. 15. 00:09
 13/22 tetro ***** válasza:
51%
ez az aki egyszer megtette életbölcsesség honnan jön? ismeritek a srácot személyesen? vagy a kérdezővel való kapcsolatot? sajnos szerintem az ilyen üres frázisok puffogtatásánál nem igazán van károsabb dolog ilyen helyzetben. az meg hogy szörnyű elképzelni, hogy mással is volt... mert ugye mind szűzen házasodunk manapság. sajnos az ilyen helyzetek semmi egyébről nem szólnak mint az egoról. arról, hogy az ember azt gondolja, ő annyira jó, hogy mellette soha egy pillanatra se kellhet más. sajnos ez nem mindig van így...
2011. júl. 15. 00:10
 14/22 A kérdező kommentje:
Ilyesmire gondoltam én is, hogy talán hagyni kellene, hogy bizonyítsa be hogy tényleg szeret és hogy megbánta amit tett.. De az hosszú időbe fog telni szerintem, mire ujra bízni tudok benne.. De szeretem még mindig ugyanúgy
2011. júl. 15. 00:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyesmire gondoltam én is, hogy talán hagyni kellene, hogy bizonyítsa be hogy tényleg szeret és hogy megbánta amit tett.. De az hosszú időbe fog telni szerintem, mire ujra bízni tudok benne.. De szeretem még mindig ugyanúgy"

Egyet értek evvel. Érezze h mennyire megbántott, de ha tényleg szeretitek egymást akkor még 1 esélyt lehet adni a dolognak. Másodikat viszont soha!

2011. júl. 15. 00:14
 16/22 anonim ***** válasza:
csak meg ne tegye mégegyszer.
2011. júl. 15. 00:24
 17/22 anonim ***** válasza:
49%

A válasz megírásának időpontja: ma 00:10 Teljesen egyetertek a valaszoloval.

Kozhelyek dobalasa helyett leirom sajat tapasztalatomat, h lassatok ilyen is van. A velemenyet mindenki megtarthatja maganak, en pusztan a kerdezonek akarok segiteni azzal, h bemutatom az erem masik oldalat.

En 8 ev alatt (no letemre) 3x leptem felre. Mind3 csak sex volt, persze akkor azt hittem "szerelem". Ezeket persze mind megbantam es rajottem, hogy egyik sem kozelitette meg ot. (a pillanat heveben igen szepnek tunik minden, de kesobb rajottem elni egyikkel sem tudtam volna, csak a mostanival)

Visszafogadott mind3x, azzal a feltetellel, h ha nekem ilyen igenyeim vannak, hogy massal is akarom a sexet akkor legkozelebb kozosen fogjuk csinalni. Ami nekem jo az neki is jo, es ha nekem mas pasival (is) jo, akkor o ott akar lenni es reszese lenni, persze csak ugy ha a pasi hozza a szoke baratnojet :) Erre a kozos orgira meg nem kerult sor, mert az uccso felrelepes ota nagyon sokat fejlodott a kapcsolatunk es szinte happybbek vagyunk mint valaha en pedig nem tekintgetek mas ferfi utan.

Nem lehet tanacsot adni, hogy kuldd el / fogadd vissza, mert a dontest neked kell meghozni, te ismered a pasit.

A batyam felesege olyan 3-4 ev utan kezdett viszonyt egy kozos haverjukkal. A batyam visszafogadta, azota van 3 gyerekuk es kb. 15 eve hazasok.

2011. júl. 15. 00:41
 18/22 anonim ***** válasza:

NE fogadd vissza!!!!

A kutyából nem lesz szalonna, ha egyszer megtette megteheti máskor is, csak óvatosabban.

Meg aztán tudjuk a férfiak egy része milyen. :) Nagyon nagyon jól tudnak színészkedni, ha sajnáltatni akarják magukat. Még könnyezik is...remélem térden állva. Simán belerúgtam volna ott helyben!

Persze tudom, áldozat, meg ösztönök...azért rákérdeznék az ilyen magyarázatok után hogy gondolja micsoda ő? Férfi? Mert NEM az! Neked pedig arra van szükséged, nem egy vernyogó hazug csúszómászóra!

2011. júl. 15. 10:19
 19/22 anonim ***** válasza:
54%

Te most komolyan azt gondolod hogy szeret? Ha szeretett volna akkor a félrelépés előtt gondolkodik.

Könnyezni meg akárki tud. Jó nagy h ülye vagy ha bedőlsz a színjátéknak.

2011. júl. 15. 10:37
 20/22 anonim válasza:
47%
Mindenki megérdemel egy második esélyt...
2011. júl. 15. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!