Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Hella női...

Mi a véleményetek a Hella női névről?

Figyelt kérdés
Még nincs gyerekem, de majd lassan szeretnénk, én erre a névre gondoltam. De elég bizonytalan vagyok, mert igaz nekem tetszik nagyon, de nem tudom mennyire viselhető ez a név. Azt se szeretném, ha majd felnőtt korában kínosan érezné magát a nevét illetően. Szerintetek?
2011. júl. 14. 18:50
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
én lájkolom :)
2011. júl. 16. 20:25
 22/29 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik, szerintem is különleges. Szép név!
2011. júl. 16. 21:49
 23/29 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszik, szokatlan, kissé görögös beütésű, ami nem rossz ugyan, szeretem a görögöket, a kultúrájukat, a görögös hangzású szavakat, de ez így névként egy magyar lánynak, nemigazán nyerő!

Egy fennhéjázó,kényes, fehér, édes marcipán figura jut róla eszembe. :D

2011. júl. 16. 23:21
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
igen! állj be a majmok sorába! adj te is hülye nevet szerencsétlen gyereknek! igen, újabb tehetséges anyuka.... juhú, a gyereknek meg majd ég a pofájáról a bőr 6-8 év múlva...
2011. júl. 17. 03:58
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
nem rossz név!
2011. júl. 17. 08:04
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

03:58

Miért mi lenne a normális név? Reni, Andi, Anita? Igen szépek, de már van egy millió belőle, mindenkit így hívnak. Miért baj, ha különleges és szép nevet akar neki. Ez mégse olyan, mintha Eperkének akarná elnevezni...

2011. júl. 17. 08:57
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy lesz valaki akit ennyire sokkol ez a név :) Nem hétköznapi név az is biztos, de nem is az a nagyon feltűnő, kirívó név, kicsit talán hasonlít a Bella névre. Azért mégsem Oráliát, Fahéj-t, Meglepetést meg hasonló neveket akarok adni, azért annyira én sem vagyok hülye.
2011. júl. 17. 18:47
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Hellász jut róla eszembe.. =)

Jelentősen szebb, mint a Helga vagy Hanna, bár még így sem adnám.

2011. aug. 11. 00:33
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik. Ha egyszer majd lesz gyerekem tuti, hogy ez lesz a neve.
2013. szept. 23. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!