Mi a véleményetek a Hella női névről?
Figyelt kérdés
Még nincs gyerekem, de majd lassan szeretnénk, én erre a névre gondoltam. De elég bizonytalan vagyok, mert igaz nekem tetszik nagyon, de nem tudom mennyire viselhető ez a név. Azt se szeretném, ha majd felnőtt korában kínosan érezné magát a nevét illetően. Szerintetek?2011. júl. 14. 18:50
2/29 anonim válasza:
Nekem nem tetszik,olyan görögös hangzása van és elég szokatlan számomra. Rögtön a Hanna név jutott róla eszembe ami egy nagyon szép női név. Ha neked a Hella tetszik akkor add azt,de szerintem válassz mellé egy másik nevet is és ha esetleg egyszer kínosan érezné magát a neve miatt akkor majd használja a másikat.
4/29 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik. Egyszerű, de nagyszerű, nem is kell becézni, ez úgy szép, ahogy van.
Mondjuk én eleve az ilyen rövid, tömör neveket szeretem, lánynévnél meg kifejezetten szépek az A végű előtte valami dupla lágy mássalhangzós (n, l, m) nevek...
6/29 anonim válasza:
Szép név,nekem nagyon tetszik is,csak az a bajom vele,hogy a Hella márkájú autólámpák jutnak róla eszembe.
8/29 anonim válasza:
Szleng szó az angolban, nekem egyből az jut eszembe róla.
9/29 anonim válasza:
Szia!
Van Hella nevű ismerősöm. Nekem is tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!