Mással is előfordul, hogy kiegyensúlyozott kapcsolatban él a családjával (férj, gyerekek), de álmában még kísérti a múlt, esetleg a régi szerelem?
Figyelt kérdés
Velem ez történik, pedig nem kezdeném újra az exemmel, boldognak érzem magam, van egy tündéri kislányom, szerető férjem, második baba a pocakban. Ugyanakkor álmomban sokszor visszatér az exem, és napközben is csakúgy bevillan, pedig már nagyon messze élünk egymástól. Érzelmileg egyáltalán nem kötődöm hozzá, csak egyszerűen Ő volt nekem az a valamikori lángoló szerelem. Miért van ez? 8 éve nem is láttam, nem is hallottam felőle.2011. júl. 14. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!