Mással is előfordul, hogy kiegyensúlyozott kapcsolatban él a családjával (férj, gyerekek), de álmában még kísérti a múlt, esetleg a régi szerelem?
Neked ez miből látszik? Nem látszódhat, mert nem okoz szenvedést. Ismétlem: ha szenvedést okozna, akkor tudnám, hogy azért villan be. HA szeretném, nem lenne kérdés a kérdés. Gondolom magadból indulsz ki, lehetett már hasonló élményed, ha ennyire biztosan tudod, hogy én mit érzek, de hidd el nem azt amit te.
Teljesen félreérted, és valójában magamat sem értem, hogy miért akarlak téged megygőzni az érzelmeiről, és te pedig azt miért vonod kétségbe. Egyébként meg mindegy, semmi jelentősége nincs, mint ahogy az exemnek sincsen.
Figyelj, nem kell bizonygatnod senkinek, hogy mit érzel és mit nem. Azt csak te tudod, másoknak ehhez semmi köze.
Kérdésedre a válasz: igen. Előfordul. Velem is, én nem egyszer. (és én is férjnél vagyok, a vicc, hogy akivel álmodom, azt nem szerettem szerelemmel)
Én tudom, hogy semmi jelentősége. Ha ezt te is tudod, semmi más ne érdekeljen. Előfordul. És..? :)
Persze, előfordulhat, nyilván hogy egy általad jól ismert személy felbukkan egy zavaros álomban. szerintem ez mindenkivel előfordul. mint ahogy anyukád apukád is benne szerepelhet. A kérdés az, hogy ezt miért kellett megkérdezni másoktól. Nyilvánvaló, hogy amit itt sokan, felmerül a kérdés, hogy ha semmi jelentősége nincs, akkor magadnak miét kerítesz ekkora feneket neki. Nekem például eszembe nem jutott megkérdezni ezt mástól, hiszen nincs jelentősége, szerepelt egy álmomban, tényszerűen. semmi érzelem nem fűz már hozzá, épp ezért utána eszembe sem jutott. De nálad nem így van. Ebből következtetnek sokan arra, hogy ha már nem vagy oda érte, akkor minek filózol rajta, vagy ha igen, akkor minek áltatod magad és győzködsz itt másokat mikor teljesen egyértelmű a helyzet. Érted ugye...
Mellesleg nem mindegy hogy milyen álomban fordul elő. Mert sokan az álmodozást is annak veszik. reggel félálomban eszedbe jut az ex, akkor azt az "álmot" inkább gondolatnak nevezhetjük hiszen lehet irányítani, inkább álmodozás a neve. Szóval nem tudom nálad miről van szó, de magadnak azért ne hazudj, attól nem leszel jobb ember sem vétlenebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!