Szerintetek is én voltam a szemét barátommal?
7 hónapja "veszekszünk együtt".
Azon szoktunk összeveszni, hogy ő idegen csajokat nézeget a közösségi oldalakon, bejelöli őket, meg írogat nekik. Ha szóvá teszem, addig forgatja a szavakat, hogy eljutunk az 1 héttel ezelőtt leégetett pörkölthöz, hogy én még főzni se tudok, a 2 hónapja eltört pohárhoz, hogy olyan béna vagyok, mosogatni se tudok stb. Minden létezőt rákiabál, ami rosszat eddig tettem. Én is tudnék miért szólni, de engem csak a lányos dolgok bántanak nagyon.
Pár hete egy lánytól kaptam levelet iwiw-en, aki továbbküldte nekem azt a levelet, amiben a barátom találkozni akart vele, és azt írta, hogy nincs barátnője. Persze én lettem a hibás megint.
Nemrég hamis képpel, adatokkal beregisztráltam, és bejelöltem a barátomat ismerősnek. Ő már rögtön írt is, hogy milyen szép vagyok, ő meg évek óta egyedül...
Ma megkérdeztem tőle, miért csinálja ezt, miért tagad le, miért van velem ha mégse kellek neki. Azt mondta, hogy én képzelem be az egészet, szó sincs ilyenről, és már unja, hogy a képzelgéseimmel zaklatom. Bevallottam, hogy én vagyok az új kiszemeltje.
Minden létező, alattomos dögnek elhordott, és itt hagyott.
Ha elmondja, hogy milyen "szemét" voltál, akkor el kell mondania azt is, hogy ő mit csinált. Így már csak azok lesznek egy véleményen vele, akik ugyanolyanok, mint ő.
Örülj neki, hogy most mentetek szét, és nem hosszú évek után.
Pff Ráadásul még ő van felháborodva, a hamis regisztráció miatt, amikor ő nem őszínte veled. Szép mondhatom... Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ebből a szempontból nem kár érte szerintem. De a te döntésed. Ja igen, azzal meg ha mondjuk szétkürtöli, hogy mit csináltál, azzal is csak saját magát minősítené. Gondolom az jobban esett volna, ha az ál regisztrációra nem lett volna vevő, de így kimutatta a foga fehérjét (az írásod alapján már előbb).
A volt barátomnál ezt én is megcsináltam, mint te, hogy ál regisztráción keresztül jelöltem be, írtam neki, kíváncsi voltam, hogy mit fog reagálni. Jó mondjuk ésőbb elmondtam neki, hogy én voltam az, de nem haragudott meg érte. Inkább örült, mert így láthattam, hogy megbízhatok benne.
De az biztos, hogy nála csakis jobbat érdemelnél, ha csak nem változtatna a helyzeten, de ezt ti jobban tudjátok.
Fuuh.. Az igen, a (remélhetőleg már végleg) exed egy orbitális ****. Tényleg csak az előttem szólókat erősíthetem meg azzal, hogy az életben vissza ne fogadd, sőt még a telefont se vedd fel és, ha üzenetet ír se válaszolj rá, mert az ilyen tipikus manipulatív k****g mindamellet, hogy megcsalna - sanszos, hogy meg is tette - ha lehetősége lenne. Szóval summázva: soha ne fogadd vissza és tanulj az esetből, hogy elkerüld a hasonló alakokat.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!