Masnak is ilyen konzervativ a ferje? Nem tulzas ez?
En nem tudom megerteni, hogy tudtad elkotelezni magad ilyen 'ferfi' mellett...mert latszik, hogy ez teged zavar.
Akkor meg minek hazassagot kotni egy ilyen ferfival? Azert mert ertelmes, joszivu, kedves meg bla, bla, bla?
Ooohhh na.......akarhogy vesszuk, ez igy nem jo, es az ilyenek nem sokat valtoznak szerintem.
Nem vagy boldog vele, hiaba vannak jo tulajdonsagai.
Azt figyelembe vetted, hogy lepjel?
Sok sikert...
Akkor nem tudok másra gondolni, mint hogy tele van gátlással, görccsel szexualitás tekintetében a férjed (hiszen alkohol hatására javul a teljesítménye). Talán szigorú, erkölcsös neveltetése, vagy más, a szexualitást érintő trauma kapcsán? Hogy nőtt fel? Milyen volt a gyerekkora? Érte-e valami szxuális természetű tiltás, megrázkódtatás stb.?
Szóval, akkor nem szexológus, hanem pszichológus.
"Talán szigorú, erkölcsös neveltetése, vagy más, a szexualitást érintő trauma kapcsán? Hogy nőtt fel? Milyen volt a gyerekkora? Érte-e valami szxuális természetű tiltás, megrázkódtatás stb.?"
A sztorihoz hozzatartozik, hogy a batyja meleg. Tehat nem valoszinu, hogy 1 csaladban 2-bol 2 meleg gyerek szulessen es tenyleg nem ugy nez ki, mint aki a ferfiakat szeretne. Mikor megismertem, engem akart, most is elmondja naponta, hogy mennyire szeret. Olelget, csokolgat, de szexet nem kezdemenyez. Az anyja szigoru, erkolcsos asszony ilyen dolgok teren, mas kulturaba valo es nagyon tartja a katolikus vallasat. Nem magyar a ferjem sem. Arra en is gondoltam, hogy gyerekkoraban talan tortent vele valami, csak nem mondja el. 1-szer rakerdeztem, de azt mondta, hogy nem. Egyszeruen ugy tunik, hogy a szex nem erdekli. Mikor osszejottunk, szinte semmit sem tudott a szexrol, pedig huszoneves ember volt. Arra is gondoltam, hogy nem volt apa kepe, az apjaval hosszu evekig nem talalkozott es talan nala ez igy jon ki, nem volt soha senki "ferfi", akivel megbeszelhette volna ezeket a dolgokat.
Utolsó kommented sok mindenre választ ad. Egyedül nevelte a két fiát egy "szigorú erkölcsös" katolikus vallású anya. Bizony, akkor a szexualitás korántsem lehetett természetesnek kezelt és nyíltan megtárgyalható dolog az életükben (különösen 20-25 éve). Innen adódhat az érdektelenség(?), gátlásosság. Kár lenne ebbe beletörődnötök, sok intim, intenzív, bensőséges élményt hagynátok veszendőbe.
Keressetek segítséget, mert biztos, hogy van gyógymód a problémátokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!