Masnak is ilyen konzervativ a ferje? Nem tulzas ez?
sajnos én a szex hiányától kivagyok, számomra nagyon fontos egy kapcsolatban,így el sem tudom képzelni, hogy nálatok ebből így házasság lett, de gratulálok! :)
Nálunk szerencsére jó a szex.
Ne haragudj h így rákérdezek,DE NEM LEHET HOGY TITOKBAN MELEG?
Egyébbként,ritkán de előfordul hogy sok férfi elnyomja magában a társadalmi elvárások,a neveltetés miatt.
Én is láttsam ilyen férfit.
Több van mint gondolnád,megházasodnak,gyereket csinálnak,képzeletben meg...hát másról fantáziálnak.
Pont az ilyen visszahúzodó,hallgatag emberekre jellemző.
Nem tudom,lehet hogy itt nem ez áll fen,nem akarlak megilyeszteni.
Férjem detto,plusz meg iszonyu szégyenlős is.Semmi fantázia,semmi ujdonság,mintha bűn lenne uj dolgokat kiprobálni.
Probálkozom folyamatosan és egyre jobb a dolog,rájöttem hogy neki is tetszik csak ő nem kezdeményez igy én probálok aprobb változtatásokat behozni a sexbe.
Én írtam, hogy az enyém is pont ilyen.
Na hát most visszavonom. Mégsem pont ilyen. Ezt már én sem viselném el, pedig nincs nagy étvágyam a szex terén, de hogy csak kézzel... hát az durva.
Az én férjemet se érdekli a szex különösebben, de azért hetente-kéthetente együtt vagyunk, és van orális szex is oda-vissza, meg közösülés is.
Valóban kevés, és nem kielégítő ez így. Mint írod, a férjed okos, értelmes ember, szerintem beszélj vele arról, hogy jó volna, ha ketten elmennétek egy szexológushoz.
Mert biztosan nem nagy étvágyú férfiú, de amit írtál, abból az derül ki (nehezített merevedés óvszerrel), hogy nem elképzelhetetlen a háttérben valamilyen szervi probléma.
Ne hagyd magad lerázni, ha szeret, respektálja, hogy nagyon fiatal vagy a "böjtöléshez".
A szexuális életet úgy élni, mint ti - elfogadható, ha valamilyen gyógyíthatalan betegség következtében alakul így a helyzet. Nálatok azonban nem ez, csak utána kell járnotok, itt nincs helye szemérmeskedésnek, szégyenlősségnek! Hosszú távon kettőtök kiegyensúlyozott kapcsolata, boldogsága függ ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!