Eltűnt személy keresése? 5 napja nem ad életjelet magáról,24 éves fiú.
Miért akarjátok keresni? 24 éves nyílván nem azért tűnt el mert eltévedt, hanem mert elege lett és elment, úgy hogy ne tudjon a hollétéről senki.
Én személyszerint zokon venném ha utána jönnének keresni.
19/F
A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:47
Lehet, hogy nem önszántából nem jelentkezik, ezért szerintem a tanácsod nem túl jó.
Amit az első ír, az szerintem jó ötletnek tűnik.
szia.
én nem tudom a választ, de nagyon sokan plakátolgatnak mindenfélét engedély nélkül is. szerintem nem kell, ha csak ilyen oszlopokra, fákra rakod, de nem biztos. viszont nem várnék a válaszra, inkább kiplakátolnám, minél előbb annál jobb. már csak azért sem hiszem az engedélyt, mert ha az kéne hozzá, azt nem biztos hogy azonnal adják, nyilván papírmunkával járna, és addig fokozódna a baj.
amit még tehetsz:
apróhirdetésben is feladhatod esetleg vmi városi újságban
illetve ami szerintem hasznos:
- az olyan szórakozóhelyeken, vendéglátóhelyeken ahol gyakran jár, ott is kiplakátolhatnád. ott biztos van aki ismeri.
- ha emeletes házban lakik, talán a házban is kiteheted vagy kérdezősködhetsz, de ha a rendőrök keresik, ők ezt már biztos megtették
- gondold végig, biztos az összes ismerősét hívtad-e, vagy hogy ha nem bántották, hanem pl szándékosan elmenekült vhova, hova menne...
- ha a kocsija is eltűnt, nem biztos h a közelben van
remélem segítettem. ijesztőnek hangzik a helyzet. kid ő?
a fiú akiről szó van az akinek a felhasználó nevében írsz
ez a andris1987?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!