Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ehhez? Rettentő...

Mit szólnátok ehhez? Rettentő kellemetlen volt!

Figyelt kérdés

SZiasztok! AZ a helyzet,hogy két barátnőmmel együtt elemntünk ma strandolni.A szüleimnek mondtam,hogy majd egy esti (kb.7 órás) busszal jövünk haza.Nos ez elcsúszott,csak 7:40 kor tudtunk volna eljönni.Az egyik barátnőmnél volt csak telefon,mert féltünk,hogy ellopják esetleg. Amikor mentünk készülődni,hogy hazamegyünk, akkor vette észre a barátnőm,hogy az ő és az én anyukám is kereste,elég sokszor.Miután elkészültünk arra lettünk figyelmesek,hogy hangosbemondón mind a négyünk nevét mondják,hogy azonnal menjünk a kijárathoz. Oda rohantunk és a szüleim álltak ott.(csak nekünk van autónk,ezért az én szüleim jöttek) Ki voltak akadva,hogy hol voltunk ennyi ideig,és mondjuk legyen X,szóval Xnek már 4re otthon kellett volna lennie.De erről nekünk nem szólt.Rettentő kellemetlen volt,sok ismerős volt a strandon. Szüleim is csak kiabálltak,meg azt hajtogatták,hogy többet sehova sem mehetek.Már a rendőröket is akarták hívni mind a 4ünk szülei.Pedig én mondtam nekik,hogy 7 fele jövünk haza! Ők már a temetésemet tervezték otthol,amíg én jól szórakoztam.Oké aggódjanak értem ez természetes,de annyira elrontották a napomat.Én szóltam nekik,hogy későn jövök.

Remélem értitek! Muszáj volt kiírnom magamból..Szerintetek?Jól tették amit tettek?Ti mit csináltatok volna hasonló esetben?ELőre is nagyon köszönöm!!!!

15L

2011. júl. 12. 21:10
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én meg azt utálom, ha valaki tudatlanul osztja az észt.Én már felneveltem a gyermekeimet, soha nem kaptak még egy suhintást sem, de nem is mertek ilyet csinálni, mert tudják, hogy egy szülő, amikor a gyerek fokozott veszélynek van kitéve, mennyire tud aggódni.Az a 40 perc egy szülőnek 40 évnek tűnik, hogy nem-e fulladt bele a vízbe a gyermeke, vagy nem lett-e valami más baja.

Úgyhogy akkor ítélkezz, ha voltál már ilyen helyzetben.

2011. júl. 18. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!