Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ehhez? Rettentő...

Mit szólnátok ehhez? Rettentő kellemetlen volt!

Figyelt kérdés

SZiasztok! AZ a helyzet,hogy két barátnőmmel együtt elemntünk ma strandolni.A szüleimnek mondtam,hogy majd egy esti (kb.7 órás) busszal jövünk haza.Nos ez elcsúszott,csak 7:40 kor tudtunk volna eljönni.Az egyik barátnőmnél volt csak telefon,mert féltünk,hogy ellopják esetleg. Amikor mentünk készülődni,hogy hazamegyünk, akkor vette észre a barátnőm,hogy az ő és az én anyukám is kereste,elég sokszor.Miután elkészültünk arra lettünk figyelmesek,hogy hangosbemondón mind a négyünk nevét mondják,hogy azonnal menjünk a kijárathoz. Oda rohantunk és a szüleim álltak ott.(csak nekünk van autónk,ezért az én szüleim jöttek) Ki voltak akadva,hogy hol voltunk ennyi ideig,és mondjuk legyen X,szóval Xnek már 4re otthon kellett volna lennie.De erről nekünk nem szólt.Rettentő kellemetlen volt,sok ismerős volt a strandon. Szüleim is csak kiabálltak,meg azt hajtogatták,hogy többet sehova sem mehetek.Már a rendőröket is akarták hívni mind a 4ünk szülei.Pedig én mondtam nekik,hogy 7 fele jövünk haza! Ők már a temetésemet tervezték otthol,amíg én jól szórakoztam.Oké aggódjanak értem ez természetes,de annyira elrontották a napomat.Én szóltam nekik,hogy későn jövök.

Remélem értitek! Muszáj volt kiírnom magamból..Szerintetek?Jól tették amit tettek?Ti mit csináltatok volna hasonló esetben?ELőre is nagyon köszönöm!!!!

15L

2011. júl. 12. 21:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az én anyukámat 24 évesen majdnem a rendőrséggel kerestették annak idején a szülei, de a kórházakat már végighívták, mert elkéredzkedett a vőlegényével, és nem ért haza időben. Pedig már dolgozott is, saját keresete volt, tervezték az esküvőt. Mégis hazavitték, utána kapás volt, olyan cirkusz, hogy máig emlegeti, pedig nemsokára 60 éves, a szülők (nagyszüleim) pedig már rég meghaltak. Szóval éltél volna akkor, megtudnád, mi az.
2011. júl. 13. 00:32
 12/21 anonim ***** válasza:

Ebben a sztoriban én azt nem értem, hogy ha ott volt nálatok a telefon, akkor miért nem bírtátok felhívni a szüleiteket, hogy később mentek haza? Akkor nem izgulták volna halálra magukat. Meg azt a telefont azért néha lehetne nézegetni is, hogy amíg vízben voltatok nem keresett-e valaki. És amikor észrevettétek, hogy hívtak titeket, vajon miért nem hívtátok őket vissza?

Ezek olyan alapvető dolgok. Ha szabadságot akarsz magadnak, akkor ilyenekre oda kell figyelni. Mert nem csak a kimaradásban kell felnőttnek lenni, hanem a felelősségvállalásban is.

2011. júl. 13. 10:48
 13/21 A kérdező kommentje:
A telefont néztük,de pont akkor kerestek,amikor elmentünk pizzázni és utána fürdeni. Azért nem hívtuk őket vissza,mert nem volt pénz a telefonon.Még scak visszahívást sem tudtunk volna küldeni,mert a barátnőmé 20as a többieké meg harmincas.
2011. júl. 13. 11:35
 14/21 anonim ***** válasza:
Hány ora volt mikor elkezdtetek készülődni és értetek mentek? Mert ha elmúlt 7 óra akkor jogosan aggódtak, legalább egy smst küldhettél volna nekik hogy kicsit később érsz haza a busz miatt.
2011. júl. 18. 12:35
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem volt pénz a telefonon? Jézusom, 3 felelőtlen gyerek...akkor mégis miért azt a telefont vittétek?
2011. júl. 18. 12:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Megértelek Titeket és a szüleidet is. Én a Te helyedben leülnék és megbeszélném a dolgokat a szüleimmel. Megígérném, hogy ez többet nem fordul elő, s mindig a megbeszélt időben hazamegyek,ha véletenül mégsem jön össze, akkor garantáltan telefonálok, hogy ne izguljanak-a megebeszélt időpont előtt, s cserébe a szülők nem aláznak meg mások előtt. S be is tartom az igéretemet. Én mindig nagyon figyeltem az időpontokra, mert tudtam, ha eljátszom a szüleim bizalmát nem engednek el soha. S mivel pontos voltam, ezért mindenhova elengedtek-kivétel nélkül. Nekem így megérte.34/N
2011. júl. 18. 12:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Én már nem vagyok mai csirke és nagy gyerekem is volt,de mikor mentem a szőlőbe ,mindig megmondtam 5 -re otthon vagyok.De ha 10 perccel később értem haza,apám már a kapuban izgult,hogy mi történt velem,hogy nem értem haza.A gyerekem is azt mondja 2-re itthon vagyok,de gondoltak egyet és másfelé vették az irányt az autóval,de annyi gógyi nem volt,hogy hazaszólok,hogy később megyünk.Ma annyi minden történik és izgul mindenki.
2011. júl. 18. 14:54
 18/21 anonim ***** válasza:

naná, hogy kellemetlen neked, de gondolj bele. a szüleid halálra izgulták magukat, amilyen világot élünk nem is csoda. mire megtaláltak már olyan idegesek voltak, hogy valahogy ki kellett adniuk a mérgüket. majd lenyugodnak, aztán úgysem gondolták komolyan, hogy soha többé nem mehetsz. majd megnyugszanak, aztán megy tovább az élet. kérj tőlük elnézést egy jó adag körítéssel, nyálasra csinálva, hogy megérted őket, nagyon sajnálod, többet ilyet nem csinálsz, stb.

22/L

2011. júl. 18. 18:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Én meg jó nagy maflást is lekevertem volna neked anyád helyében.Majd megtudod, ha gyermeked lesz, hogy micsoda aggodalom tölti el az anyát, vagy apát, ha nem vagy otthon(nem otthol!) időben.Nem vagy még olyan idős.Annyi minden balesetet hall az ember, hogy ne aggódna a saját gyermekéért.
2011. júl. 18. 18:15
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
18:15 azért megpofozni nem kell a gyereket,azzal nem ér el semmit..utálom ha valaki ilyen,egyből ütné a gyereket csak mert nem szólt..
2011. júl. 18. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!