Mit szólnátok ehhez? Rettentő kellemetlen volt!
SZiasztok! AZ a helyzet,hogy két barátnőmmel együtt elemntünk ma strandolni.A szüleimnek mondtam,hogy majd egy esti (kb.7 órás) busszal jövünk haza.Nos ez elcsúszott,csak 7:40 kor tudtunk volna eljönni.Az egyik barátnőmnél volt csak telefon,mert féltünk,hogy ellopják esetleg. Amikor mentünk készülődni,hogy hazamegyünk, akkor vette észre a barátnőm,hogy az ő és az én anyukám is kereste,elég sokszor.Miután elkészültünk arra lettünk figyelmesek,hogy hangosbemondón mind a négyünk nevét mondják,hogy azonnal menjünk a kijárathoz. Oda rohantunk és a szüleim álltak ott.(csak nekünk van autónk,ezért az én szüleim jöttek) Ki voltak akadva,hogy hol voltunk ennyi ideig,és mondjuk legyen X,szóval Xnek már 4re otthon kellett volna lennie.De erről nekünk nem szólt.Rettentő kellemetlen volt,sok ismerős volt a strandon. Szüleim is csak kiabálltak,meg azt hajtogatták,hogy többet sehova sem mehetek.Már a rendőröket is akarták hívni mind a 4ünk szülei.Pedig én mondtam nekik,hogy 7 fele jövünk haza! Ők már a temetésemet tervezték otthol,amíg én jól szórakoztam.Oké aggódjanak értem ez természetes,de annyira elrontották a napomat.Én szóltam nekik,hogy későn jövök.
Remélem értitek! Muszáj volt kiírnom magamból..Szerintetek?Jól tették amit tettek?Ti mit csináltatok volna hasonló esetben?ELőre is nagyon köszönöm!!!!
15L
Ebben a sztoriban én azt nem értem, hogy ha ott volt nálatok a telefon, akkor miért nem bírtátok felhívni a szüleiteket, hogy később mentek haza? Akkor nem izgulták volna halálra magukat. Meg azt a telefont azért néha lehetne nézegetni is, hogy amíg vízben voltatok nem keresett-e valaki. És amikor észrevettétek, hogy hívtak titeket, vajon miért nem hívtátok őket vissza?
Ezek olyan alapvető dolgok. Ha szabadságot akarsz magadnak, akkor ilyenekre oda kell figyelni. Mert nem csak a kimaradásban kell felnőttnek lenni, hanem a felelősségvállalásban is.
naná, hogy kellemetlen neked, de gondolj bele. a szüleid halálra izgulták magukat, amilyen világot élünk nem is csoda. mire megtaláltak már olyan idegesek voltak, hogy valahogy ki kellett adniuk a mérgüket. majd lenyugodnak, aztán úgysem gondolták komolyan, hogy soha többé nem mehetsz. majd megnyugszanak, aztán megy tovább az élet. kérj tőlük elnézést egy jó adag körítéssel, nyálasra csinálva, hogy megérted őket, nagyon sajnálod, többet ilyet nem csinálsz, stb.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!