Szüleivel lakó, dolgozó fiatalok! Ti mennyit adtok le a fizetésetekből othonra / hó?
Havi 20E (már akkor is egy évig amikor már nem is laktam ott) plussz 1993-ban 25000Ft végkielégítés amire a mai napi nem emlékeznek. Most már szerencsére semmi. A párommal vagyok és ha krumplin is de megvagyunk. :)
40F
Hát, vannak bizony érdekes felállások!
Elég sokat kihasználnak az öregek! :(
De azt vettem észre ismerősi körben, h aki alig "tejel", az meg nem tudja megbecsülni.
"...19:13 !
Ennél még az albérlet is jobb,.."
Sajnos jelenleg egy fizetésből a legtöbb helyen nem igen fenntartható egy albérlet.
A 115 ezer nem elég albérletre-rezsire és kajára illetve egyéb költségekre (pl ruha).
80ezerből 10et adok,plusz fizetem a saját csekkjeim,és magamnak kell kaját venni,...
de van olyan ismerősöm,őt is faggatták hogy a lányától mennyi rezsit kér,azt mondta rá:
-Miért kérjek?örülök hogy legalább ennyivel tudom őket segíteni!!
szóval vannak még ilyen felfogások,igaz jóval ritkábban.
amúgy tesóm 30évesen még mindig otthon lakik,és ő se ad le semmit!de ő tényleg nem becsüli meg....
Amikor még otthon laktam, ketten éltünk anyukámmal.
Mi úgy oldottuk meg, hogy én fizettem a rezsit, anya pedig minden mást. Kaja, tisztítószer... Így kb. egyformán osztódtak meg a költségek.
Kedves 19:30 !
HA egy szobát bérel, akkor kijön kb. 60 ezerből rezsivel. 115öt keres.
Én 3unkra osztok be havi 30-35 ezret (kaja, ruha),mert a többi a hitelre megy el +rezsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!