Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szüleivel lakó, dolgozó...

Szüleivel lakó, dolgozó fiatalok! Ti mennyit adtok le a fizetésetekből othonra / hó?

Figyelt kérdés
Megbecsülitek-e, hogy még így is sokkal jobban jöttök ki, mint ha albérelnétek?
2011. júl. 12. 19:00
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%

Havi 20E (már akkor is egy évig amikor már nem is laktam ott) plussz 1993-ban 25000Ft végkielégítés amire a mai napi nem emlékeznek. Most már szerencsére semmi. A párommal vagyok és ha krumplin is de megvagyunk. :)

40F

2011. júl. 12. 19:20
 12/29 A kérdező kommentje:

Hát, vannak bizony érdekes felállások!

Elég sokat kihasználnak az öregek! :(

De azt vettem észre ismerősi körben, h aki alig "tejel", az meg nem tudja megbecsülni.

2011. júl. 12. 19:24
 13/29 anonim ***** válasza:
83%
Én semennyit, csak ha nem kérnek. Mondtam nekik nyugodtan szóljanak ha valamibe kell adnom azt mondták hogy nem kell semmibe, de hogyha véletlenül kérnének minden hónapban teszek félre, mintha nekik adnék, így ha nem kérnek hamarabb elköltözhetek.
2011. júl. 12. 19:29
 14/29 anonim ***** válasza:
62%

"...19:13 !

Ennél még az albérlet is jobb,.."

Sajnos jelenleg egy fizetésből a legtöbb helyen nem igen fenntartható egy albérlet.

A 115 ezer nem elég albérletre-rezsire és kajára illetve egyéb költségekre (pl ruha).

2011. júl. 12. 19:30
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

80ezerből 10et adok,plusz fizetem a saját csekkjeim,és magamnak kell kaját venni,...

de van olyan ismerősöm,őt is faggatták hogy a lányától mennyi rezsit kér,azt mondta rá:

-Miért kérjek?örülök hogy legalább ennyivel tudom őket segíteni!!

szóval vannak még ilyen felfogások,igaz jóval ritkábban.

amúgy tesóm 30évesen még mindig otthon lakik,és ő se ad le semmit!de ő tényleg nem becsüli meg....

2011. júl. 12. 19:31
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Amikor még otthon laktam, ketten éltünk anyukámmal.

Mi úgy oldottuk meg, hogy én fizettem a rezsit, anya pedig minden mást. Kaja, tisztítószer... Így kb. egyformán osztódtak meg a költségek.

2011. júl. 12. 19:35
 17/29 A kérdező kommentje:

Kedves 19:30 !

HA egy szobát bérel, akkor kijön kb. 60 ezerből rezsivel. 115öt keres.

Én 3unkra osztok be havi 30-35 ezret (kaja, ruha),mert a többi a hitelre megy el +rezsi.

2011. júl. 12. 19:36
 18/29 anonim ***** válasza:
6%
Ők adnak nekem, hogy dolgozzak..
2011. júl. 12. 19:42
 19/29 anonim ***** válasza:
90%
Én nem dolgozok,viszont amit eddig kaptam pénzt(egyszer 80e ft-ot ballagásra,meg 120e ft-ot érettségire), le kellett adjam...:S Volt,hogy még a születésnapra kapott pénzem is,mert megszorultak...de mikor jobban ment a "szekér" erről elfelejtkeztek,és mikor elkezdtem a jogsit volt 100e ft-om,amit elvettek,és hogy majd ők kifizetik nekem. Ki is fizették,persze hallgathattam,hogy nem 100e ft volt,hanem sokkal több...és hiába mondtam,hogy elég sokat elvettek tőlem.A válaszuk az volt, ameddig az ő kenyerüket eszem..stb. Ha dolgozni fogok az lesz az első,hogy elköltözzek...:S
2011. júl. 12. 19:43
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem semmit se fogadtak el a szüleim, 23 éves koromig laktam otthon. A fizetésem ment a sulira, ruhákra, személyes dolgokra.
2011. júl. 12. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!