Elmenjek a barátom szüleivel nyaralni?
Figyelt kérdés
Spanyolországba megyünk, 11 napra. 2 hónappal előtte 'anyósomék' kitalálták, hogy ők is jönnek. A költségeket mindenki magának fizeti, ezzel nincs gond. Csak nem tudom, van-e így értelme elmenni, ha folyton a nyakunkon lógnak, mert már ismerem őket eléggé ilyen téren :S Segítsetek légyszi :( 17/F én meg 16/L2011. júl. 4. 13:43
1/14 anonim válasza:
Először beszélj a félelmeidről a barátoddal... sztem jelen esetben az lenne a legcélravezetőbb, hogy mivel nem anyósjelölték szervezték, csak az utolsó pillanatban jöttek, nekik nem lehet semmilyen követelésük azzal kapcs, hogy te mit és hogy és mikor és hol csináltok... és ezt sztem a barátodnak kellene megbeszélnie velük... hogy eleve azt terveztétek, hogy ti ketten, és most igenis szeretnétek pár napot külön, csak ti ketten, mindenféle egyéb társaság nélkül, és ezt tartsák tiszteletben... remélem, a barátod a sarkára áll :).
2/14 anonim válasza:
és a szüleid elengednek 16 évesen 11 napra külföldre?? szép kis család mondhatom!!!!
3/14 anonim válasza:
Ilyet szerintem ne hagyjatok ki.Próbálj velük beszélni,hogy majd egy kis szabad teret hagyjanak kettőtöknek.Jó nyaralást:)
4/14 anonim válasza:
Kihagynád Spanyolországot?Hülye lennél..:DD
5/14 anonim válasza:
Nálunk nem merülhetne fel ez a probléma, 16 évesen nem engednélek kettesben a szintén 18 év alatti pasiddal külföldre, nem is értem ezt, hogy gondoltátok, ugyanis nem is távozhattok így külföldre, azt hiszem ilyen esetekben írásos dokumentum is kell a szülőktől. Nem mellesleg oltári nagy felelőtlenség két gyereket csak úgy a nagy világba engedni.....
6/14 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak, tényleg elég nagy felelőtlenség elengedni két 18 év alatti gyereket. Szerintem jól teszik a barátod szülei, h jönnek, ha baj lenne akk.. tudnának segíteni. De azért mondd meg a barátodnak, h szóljon a szüleinek, h ne kövessenek titeket állandóan, stb.
7/14 anonim válasza:
16 évesen az a problémád, hogy folyton a nyakatokon lógnak a párod szülei? Lehet, hogy öreg vagyok már, de anno de örültem volna egy nyakamon lógós családi nyaralásnak a párommal.
8/14 anonim válasza:
Igazat adok az előttem szólóknak. Örülj, hogy van aki mentené a felelőtlenségeteket és menne veletek. És egyébként 16 évesen honnan van annyi pénzed, hogy 11 napra külföldre utaznál ?
9/14 anonim válasza:
Azután, ha valami gixer lenne,
mit csinálnál ott egyedül 16 évesen, a nagy egóddal, te liba???
Gondolom mindketten kitűnően beszéltek spanyolul??!!
10/14 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszolóknak köszönöm a hozzászólást. Annyival akkor kiegészíteném, hogy iskolával megyünk, kísérő tanárral, és ez a része is kicsit zavar, hogy tanulóknak lett szervezve a tábor. Őszintén én alig, detudok valamit spanyolul, barátom meg mintha anyanyelve lenne. Jólenne, ha a kedves Válaszolók nem rögtön beoltogatni jönnének ide, ugyanis ez az oldal nem arról szól, hogy itt vezesd le hogy nem jön össze valami az életben. :) Inkább kérdezz rá, ha valami nem biztos! A többieknek nagyon köszönöm, és még hozzátenném, hogy nem szívesen beszéli le őket, mert 20. házassági évfordulójuk volt, de ők pont velünk akrnak jönni. (Igaz, hogy nekünk meg 2 nap múlva lesz az hogy 1 éve együtt vagyunk, mi meg azt ünnepelnénk....).
2011. júl. 4. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!