Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zsaroltak már kapcsolatban,...

Zsaroltak már kapcsolatban, akár érzelmileg, akár anyagilag? Hogy sikerült kiszabadulni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 14:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
De mi az, hogy nem hagyja??
2011. júl. 12. 14:37
 12/20 anonim ***** válasza:
70%-os te esetben a legjobbn az a szerencsétlen gyerek sérül,mert őt is megfogod utálni.Ha már azt kívánod hogy meg se született volna,az már ezen az úton való megindulást jelzi.
2011. júl. 12. 14:38
 13/20 A kérdező kommentje:

"De mi az, hogy nem hagyja??"

Röviden: pl. fenyegetés, megfélemlítés, pénz követelése, zaklatás.

2011. júl. 12. 15:09
 14/20 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen,rendőrségi ügy is lett belőle sajnos,csak azt lehet zsarolni,fenyegetni aki hagyja magát.
2011. júl. 12. 15:12
 15/20 A kérdező kommentje:
És a rendőrség tudott tenni valamit? Mert szerintem az esetek döntő többségében nem, mint tudjuk, amíg vér nem folyik...
2011. júl. 12. 15:14
 16/20 anonim ***** válasza:
És amikor belementél, semmi jele nem volt, hogy ilyen elvetemült ember?
2011. júl. 12. 15:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen mivel több rokonom rendőr,nagyapám katona,elbeszélgettek exemmel.Hála nagyapámnak én is megtudtam magam védeni tőle,mikor többször rámtámadt este hazfelé,megtanított pár dologra,de legfőképp arra,hogy ne hagyjam magam sose zsarolni,sose tűnjek áldozatnak,mert onnantól végem lesz.Szerencsém volt,sok nő még beszélni se mer,és az irónia ,hogy családon belüli erőszakkal dolgozom,és én is átéltem otthon is apám miatt aki a család fekete báránya,és exemmel is sajnos.De itt vagyok sokkal erőssebben.És egy boldog kapcsolatban.Kitartás neked.
2011. júl. 12. 15:22
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. júl. 12. 15:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Nos, én pedig asszem "zsaroló" vagyok, pedig nem mást várok, minthogy vállalja a kedves a felelősséget a tetteiért, ezesetben több gyermek felneveléséről van szó. Megcsinálta őket, aztán úgy gondolta, jobb nőt talált, lehet a múltat felejteni, én meg csinálok, amit akarok, őt sajnos már nem érdeklem.Csakhogy egyenlőre a segítsége nélkül nem megy, mert sok egyéb probléma is cifrázza a dolgot. Ha nagyok lesznek a gyerekek, felőlem mehet a jó ... Ha itthagyna ebben a lehetetlen helyzetben, nem tudnám vállalni, nem menne, de ezzel nem fogok előhozakodni, ezzel nem zsarolom, csak azzal, hogy gondolkodjon, mit hagy maga után, és ilyen körülmények között hogyan fognak felnőni a gyerekei?! És nagyon sajnálom, hogy ehhez kell folyamodnom. Ha látnám a kiutat, mehetne, nekem is szörnyű ez az egész.
2011. júl. 12. 16:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Ne csodálkozzatok azon, amit most írok:

imádkozni kell!!!!

Az ilyen "kilátástalan" helyzet csak nekünk kilátástalan, Isten még ott is (könnyedén) ki tud nyitni egy ajtót, ahol mi már semmi lehetöséget nem látunk.

Tapasztalatból beszélek!!

2011. júl. 12. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!