Mit ajándékozhatnék a barátomnak,1 év után? Ötletek?!
Figyelt kérdés
Mindjárt 18 éves és kicsi kora óta focizik.Jó,tudom,hogy ezt nekem kell tudni,hogy minek örülne,de azért mégis szívesen fogadok tippeket!Kicsit személyesebb dologra gondoltam,így ennyi idő után.
Köszönöm a válaszokat !
2011. júl. 12. 11:53
1/6 anonim válasza:
Gyárts neki focilabda tortát
2/6 anonim válasza:
2 jegy a csütörtöki Fradi meccsre!!!
3/6 anonim válasza:
Én portfóliót csináltattam magamról, és vacsizni mentünk.
4/6 anonim válasza:
hát ha személyesre gondoltál,akkor neked kell tudnod,te ismered
5/6 anonim válasza:
Vegyél a kedvenc csapatához kapcsolatosan valamit. Bögre, táska, sál, csuklóvédő, akármi.
6/6 anonim válasza:
Ha személyeset szeretnél, akkor szerintem a focis téma felesleges, inkább állíts össze egy fotókönyvet a közösen eltöltött évetek alatt készült képekről. Ha nincs túl sok, akkor egyéb képekkel és/vagy idézetekkel kiegészítheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!