Mit tennétek, ha ilyen szinten átvertek volna titeket egy 5 éves kapcsolatban?
Talán nem is normális kérdés, mert egyértelmű, hogy mit kell tennem. De mégis.. " Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek"
5 éves párkapcsolatban élek az élettársammal.
A történet ott kezdődik, hogy az édesanyám (aki a legfontosabb volt az életemben) meghalt 7 éve. A tőle kapott ékszereket akkora becsben tartottam, hogy felvenni sem mertem őket, nehogy elhagyjam, vagy bármi bajuk essen.
Jóformán egy éve kezdődött minden..
Édesanyám eljegyzési gyűrűje a többi ékszerrel együtt, egy helyre el volt rakva. Egy alkalommal kerestem égre földre, még a szemetet is át túrtam, de egyszerűen nem találtam meg. Hónapokat ostoroztam magam érte, hogy hogy lehetek ennyire idióta, hogy elhagyom. Mikor belül, kimondatlanul, tudtam, hogy nem veszíthettem el, hiszen nem is hordtam. Ugyan ez történt egy lánccal és egy medállal, pár napja azt sem találtam, mikor is "párom" tegnap előtt hazajött a munkából. Még levitte a kutyát sétálni, én közben kipakoltam a táskájából (nem szoktam kutakodni, de abban voltak a dolgok, amiket hozott a boltból). Szépen kivettem mindent, és észrevettem, hogy a táska alján van egy halom papír. Fogtam, megnéztem őket. Lehet jobban tettem volna, ha meg sem nézem, mert abban a pillanatban tulajdonképpen az egész életem és az egész párkapcsolatom egy másodperc alatt hullott szét. Zálogjegyek voltak. Zálogjegyek, az ékszereimről, amiket az édesanyám hagyott rám. A jegy gyűrűje már annyi ideje bent van, hogy ki sem tudom venni, ugyanis az már végleges elzálogosításra került. Megtaláltam még a nyakláncomról, medálomról való igazolást is. Természetesen, ez mind a tudtam és beleegyezésem nélkül. Ugye nem elhamarkodott döntés ezek után azonnal véget vetni ennek a "kapcsolatnak"?
Régen gépezett, sok ilyet hallottam róla, még az előttem lévő időkből.
Valószinű sose hagyott fel a gépezéssel.
Lapát neki.Mielőtt téged is adósságba ver.
Sajnálom a történteket.
Még elolvasni is borzalmas volt ezt az egészet! :'(
Elképzelni sem tudom ilyen borzalmas dolog hogy ilyen kincsektől fosztott meg. Próbálj meg vissza szerezni mindent! Ha kell fordulj rendőrséghez, de ne hagyd hogy így vesszenek el ezek az örök emlékek :'(:'(
A "kapcsolatoddal" pedig pontosan tudod mit kell tenned. Békülés szóba sem jöhet. Az ilyen embereket kéne jól megkínozni is kinyírni! Remélem az élet jól kicseszik vele...
jól mondják előttem, fuss az ékszerekért, amíg még kiváltható. a gyűrűt sehogy sem tudod visszavásárolni? gondolom nem akarja megtartani magának örökre a zálogház.
Amit mondtak az is jó, hogy az ő pénzéből válts vissza őket, aztán rakd ki a pasit a fenébe. Én ezen jobban kiakadnék, mintha megcsalt volna. Ha nagyon vérszomjas vagy, akkor bíróságra is viheted a dolgot, de nemt udom mik a kilátások...
De a legfontosabb: ha a tied a lakás és nem neked kell elmenni máshova, akkor cseréltess zárat, miután kitetted a csávót. Csak tedd ki minden cuccát az ajtó elé, vagy valahogy add vissza, mert különben még ő jelent fel téged a végén...
nagyon sajnállak :( ez tényleg brutális
Mindenképp az ő értékeiből menjetek be a zálogházba, és próbáljátok visszaváltani. Ha ebbe nem megy bele, én ezek után még talán a rendőrségre is bemennék a papírokkal, hogy ez az aljas disznó meglopott, itt az igazolás, valahogy segítsenek benne, hogy ezeket az ékszereket visszakapd..
NE HAGYD ANNYIBAN!!
Nagyon sajnálom, hogy mindez egy öt éves kapcsolat vége, próbáld meg valahogy túlélni, és itt már ne foglalkozz azzal, hogy milyen szép időket éltetek együtt, csak szerezd vissza az ékszereket, és szakítsd meg a kapcsolatot teljesen ezzel az állattal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!