Miért piszkál a családom amiatt, hogy elhíztam?
Az utóbbi évem eléggé zűrös volt (sokat dolgoztam, éjszakáztam, tanultam). Emiatt elhanyagoltam az edzést, amit korábban aktívan űztem, és az étkezésre sem figyeltem oda. Ez meg is látszik rajtam. Csomó súlyfeleslegem van...
A családomban mindenki ezzel foglalkozik, pedig felnőtt vagyok, nem kis tinédzser. Értem én, hogy nem akarják, hogy egészségügyi problémáim legyenek, de az állandó beszólásokkal csak lehúznak, pont ellenkező hatást váltanak ki belőlem, mint amit ők el szeretnének érni.
Most már ott tartok, hogy valamilyen indokkal állandóan lemondom a találkozásokat. Eddig hetente találkoztam velük, már semmi kedvem hozzájuk. Figyelik minden egyes falatomat, azt, hogy bevásárláskor mit teszek a kosárba stb.
Kamu válasza :
Amit te piszkálódásnak veszel, az csak jogos aggodalom a családod részéről.És ha a véleményüket is elmondják, azt csak azért teszik mert szeretnek.Nagy tévedésben vagy, félreérted az egészet.
Mikor fogyóztam, az volt a bajuk, mikor kicsit felszedtem, akkor meg az. S ez 2 évvel ezelőtt volt. Egyedül neveltem 3 gyerket, jártam iskolába, jártam dolgozni, házat tartotam fent. Elkezdtem járni edzésekre, akkor minek járok, foglalkozzam a gyerekeimmel(heti1 alkalom volt), mikor lefogytam, s elkezdtem hizni, akkor meg mi van terhes vagy? No comment...
Szerencsére már nem tartom velük a kapcsolatot, különböző okoknál fogva, ezt nem részletezném, mert még mindig fáj...
34/N
Most komolyan lepontoztok mindenkit aki azt mondja hogy tegyen a súlya ellen mert csak neki lesz jobb?? :D
Ti se vagytok normálisak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!