Mit tegyek, ha anyukám nem érti meg?
Figyelt kérdés
Tegnap látott pucéran anyukám,de mindig szokott,szóval megszokott az egész,csak most nagyon feltűnt neki,hogy leborotváltam ott lent (puncimnál) nagyon ideges lett,és azt mondta hogy soha többet ne merjem, mert ez nem normális és visz orvoshoz hogy valami baj van a fejemben.
mondtam neki,hogy az én testem,és ebbe nehogy már beleszóljon,nem élek nemi életet,nincs barátom,de engem nagyon zavar,és egyszerűen nem fogja fel,csak ordít velem,nem lehet vele megbeszélni :S
16/L
2011. júl. 11. 18:46
11/11 anonim válasza:
Persze, nyomj a kezébe egy Playboyt, de akkor már azt is mondd el neki, hogy az ágy alatt tartod a vízipipát, a szekrény mögött az üres sörösüvegeket, a cigit pedig a táskád zsebében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!