Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! Mit tennétek ebben a...

SOS! Mit tennétek ebben a helyzetben? Sürgősen megoldás kellene.

Figyelt kérdés

a párommal 16 hónapja vagyunk együtt.

ő kb. két éve elvált(nem miattam) és van egy 9 és 13 éves lánya.

ők külföldön élnek az anyjukkal.

párom imádja őket és most az exem rá akarja beszélni,hogy a gyerekek kedvéért béküljenek ki.

a párom már nem szereti őt de a gyerekekért bármire hajlandó lenne.

nem akarok szakítani vele mert tiszta szívből szeretem őt,de abba se mennék bele,hogy a szeretője legyek ezután.

abban egyeztünk meg,hogy hagyjunk egy kis gondolkodási időt magunknak,hátha találunk olyan megoldást ami mindenkinek megfelelő,mindketten nyitottak vagyunk bármire(kivéve arra amit az előbb fent leírtam).

és soha nem volt köztünk semmi veszekedés vagy ilyesmi.

sokat dolgozott/dolgozik külföldön de ezt is teljesen össze tudtuk egyeztetni.

2011. júl. 11. 08:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

08:32es vagyok.

Egyébként mit tudsz arról, miért romlott meg a kapcsolatuk? mert érzésem szerint nem a férfi miatt. ha ő találja ki hogy vissza akar menni, akkor tényleg úgy érzem hogy nincs túl a dolgon. de ezt neked kell érezned...

2011. júl. 11. 09:07
 12/22 A kérdező kommentje:

sokat veszekedtek,a nőt a karierje jobban érdekelte,mint a kapcsolatuk.ezért váltak el.

a párom mindenáron győzköd,hogy csak és kizárólag a gyerekek miatt tenné,és igazából úgy érzem,hogy ez tényleg így van.

nagyon jól megvoltunk minden téren.

ez most így kb. derült égből villámcsapás.

2011. júl. 11. 09:28
 13/22 anonim ***** válasza:
08:32-vel teljesen egyetértek! Én is ugyanezt akartam írni.
2011. júl. 11. 09:30
 14/22 anonim ***** válasza:
23%

"Lehet, hogy" terhes vagy?!...

Nos most még tudsz tenni ellene, hogy ne szüld meg a gyereket, ha mégis terhes lennél!...

Azt a 9 és 13 évest viszont már nem lehet "vissza küldeni"...

Mondjuk én a helyedben komolyan védekeznék, hiszen egyáltalán nem stabil a kapcsolatod!

2011. júl. 11. 09:30
 15/22 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem ő nincs túl az exén... Főleg, hogy írod a nő szakított, vagyis a nő miatt történt a válás.

Biztosan próbálta (veled is) elfelejteni a családját, de láthatóan nem megy neki.

Ha pedig tényleg terhes vagy, akkor beszéljétek meg, de a gyerekkel NE AKARD ott marasztalni, szóval azzal ne zsarold...

2011. júl. 11. 09:32
 16/22 anonim ***** válasza:

Mindenképp csinálj egy terhességi tesztet, legfőképp a saját nyugalmadért.

A kérdéseddel kapcsolatosan, ha a párod menni akar akkor kell hagyni, hogy menjen, de semmiképp ne légy a szeretője, akármennyire szereted.

2011. júl. 11. 10:08
 17/22 anonim ***** válasza:
csináljátok azt, hogy oda költöztök ki külföldre mindannyian. külön háztartás, külön élet. a gyerekek bármikor átmehetnek az apjukhoz, de a az ex nő, és a párod között nem lenne semmi.
2011. júl. 11. 10:40
 18/22 A kérdező kommentje:

igen tudom,nem akarok a szeretője lenni,az nem helyes.

a másik,az elmúlt pár hónapban nem védekeztünk,abba kellett hagynom a gyógyszert és úgy gondoltuk ha jön a baba jön,ha nem akkor majd késöbb.

nem akarom a gyerekkel zsarolni,remélem nem vagyok terhes,tesztelnem még korai sajnos:S

2011. júl. 11. 10:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Az én párom is elvált, van gyerek is. De vissza nem menne a volt feleségéhez a gyerek miatt. Mindig van megoldás, ezt is meg lehet oldani másképp, ha szeret, nem hagy itt.
2011. júl. 11. 10:44
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ismerősöm, férfi. Nagyon szereti a kislányát. Amikor összejött az anyjával, kint laktak mindketten külföldön. a pasi nem magyar. szóval jött a gyerek, egy ideig húzták együtt, de nem ment, aztán a csaj visszajött a gyerekkel Magyarországra. A pasi nagyon oda van a lányáért, ezért itt keresett munkát, és ide költözött. De nem a volt nőjéhez, csak Budapestre, hogy minél többet tudjon a lányával lenni. Mindkettőjüknek van új kapcsolata, de a pasiban fel sem merül hogy a nővel megint együtt éljen!!!!! Ha a te pasid azt mondja hogy a nőhöz menne vissza a gyerekek miatt, az kamu. És nagyon sajnálom ha terhes vagy ,mert akkor még élesebben ki fog jönni, hogy téged hagyni fog a fenébe az új gyerekkel, és megy a régiekhez. És akkor már dől a szöveg a gyerekekről, mert hiszen már lenne egy harmadik is...

Én úgy gondolom ez a férfi nem szeret téged annyira.

2011. júl. 11. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!