Hogyan viseli párotok a hőséget?
Figyelt kérdés
Netalán rajtatok csattan a meleg okozta feszültség?2011. júl. 10. 18:52
1/19 anonim válasza:
Úgy, mint én...nehezen....de sokat tusolunk együtt :))
2/19 anonim válasza:
Nem csattan rajtam semmi. Idegesít minket, de igyekszünk megoldani főleg, hogy nem csak rólunk van szó. A gyerek nyugalma az első (:
Nálatok gond van?
3/19 anonim válasza:
4/19 anonim válasza:
Mind a kettőnknek melege van, próbáljuk magunkat hűteni: megy a ventilátor, hűtőfürdőt veszünk, sok hideg vizet iszunk, jégkrémet/fagyit eszünk.
Egyikünkön sem csattan ezért semmien ostor, mert meleg van.
5/19 anonim válasza:
Inkább itt van gond a melegtől, ezen az oldalon. Egy csomóan nem tudnak mit csinálni a nagy melegben, itt pattognak, kioktatnak embereket arról, amit az ember átélt, ő nem, de nem baj, ő a nagyokos ebben, az ember meg a hülye -.-
6/19 anonim válasza:
sokat szexelünk :D
(ami nem tom miért jó xD, mert télen is sokat szexelünk ha fázunk :D)
7/19 anonim válasza:
Na szexelni azt csak este, folyik rólunk a víz ilyenkor! Amúgy ventilátor, több tusolás sok víz, jópofa filmek és semmi gond nincsen. :)
8/19 anonim válasza:
Mióta elvertem a formás fenekét egy hideg vizes törölközővel azóta nagy a szerelem, de korábban meg akart halni, olyan melege volt.
9/19 anonim válasza:
szegény nehezen bírja, főleg, hogy orosz, és nem ehhez szokott.
ventilátor folyamat megy, sokszor tusolunk, mindig van az asztalon fagyasztott víz üvegben. :)
10/19 anonim válasza:
Elmondja félóránként, hogy "Na, azért ANNYIRA nincs is meleg, mint amekkora szenvedést te művelsz." Nem tudom, hogy csinálja, de maximum annyiban befolyásolja a meleg, hogy több vizet iszik (és nem csukja be rendesen a hűtőajtót, bár ő állítja, hogy magától nyílik ki :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!