Hogyan becsülhetném meg azt amim van?
Van mindenem, saját házunk, kocsink, munkahelyem, pénzünk, pár barátom is van, mégsem vagyok boldog. :(
Azt mondták nekem hogy isten addig nem adja meg amit kérünk, ameddig elégedetlenek vagyunk az életünkkel és amink van.
Segítsetek légyszives. Én egész életemben el voltam kényeztetve. Állandóan elégedetlenkedtem, panaszkodtam, soha nem volt jó amit kaptam - kapok. :(
Egy 20 éves lány
végezz valamilyen önkéntes segítő munkát a szabadidődben, segíts a rászorulókon, találkozz olyan rétegekkel is, aki nagyon szegény körülmények között élnek.
ha belelátsz az életükbe, talán jobban tudod majd értékelni, amid van.
vagy segíts beteg embereknek, biztosan van valamilyen szervezet, aki önkénteseket vár, talán a Vöröskereszt, nem tudom, ott találsz majd olyan betegeket is, akik minden vagyonukat odaadnák azért, hogy egészségesek legyenek.
talán ekkor másként tekintesz majd az anyagiakra, érdemes takarékosan élni akkor is, ha megengedhetitek a luxust, hiszen sose lehet tudni, mikor lesz szükség a pénzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!