Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejelenthetem már, mint...

Bejelenthetem már, mint eltűnt személyt? Teljesen ki vagyok készülve! (? )

Figyelt kérdés

A párom már 30 órája nem ad magáról semmiféle életjelet. Tegnap hajnal 5 órakor elment dolgozni, ahogy szokott. Azt mondta, munka után (délután kettőig dolgozik egyébként) elmegy meglátogatni egy munkatársát, aki 40 km-rel odébb lakik. Nem ismerem a srácot, sajnos a nevére sem emlékszem, hiába is töröm az agyam. Tegnap este fél kilenc körül hívtam a párom, hogy megkérdezzem, kb. mikor ér haza, de nem vette fel. Este 11-ig folyamatosan próbáltam hívni, de semmi. Utána valószínű lemerült a telefonja. Abszolút nem tudom elérni és még mindig nem jött haza. Kétségbe vagyok esve, mehetek már a rendőrségre? Foglalkoznak egyáltalán az üggyel ennyi idő eltelte után?

Azt még leírnám, hogy ez a viselkedés egyáltalán nem jellemző a páromra, 8 éve együtt vagyunk, ismerem. Nem italozik, nem nőzik. Félek, hogy baleset érte vagy valami egyéb baj történt. De ennyi idő után már engem vagy a szüleit valahogyan biztos értesítette volna a rendőrség, ha baj lenne, ugye?

2011. júl. 10. 10:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/145 A kérdező kommentje:
néhány kollégáját már sikerült elérnem a párom közösségi oldalán keresztül (még jó, hogy tudom a jelszót), de ők nem tudnak róla semmit, mert tegnap pont nem abban a műszakban dolgoztak, mint a párom
2011. júl. 10. 13:48
 42/145 anonim ***** válasza:
100%

Akkor valószínű, hogy csak a másnaposságtól nem tud felkelni, főleg, ha nem szokott nagyon inni.

Ha vannak nála papírok, és bármi baleset éri, akkor már értesítették volna a hozzátartozóit.

2011. júl. 10. 13:49
 43/145 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy nem írok hasznosat. Csak annyit, hogy nagyon szorítok, hogy előkerüljön. Szegénykém nem irigyellek, átérzem milyen ideges lehetsz. :(
2011. júl. 10. 13:49
 44/145 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen van. Hogy tűnhet el szőrén-szálán? Sajnos, csak a rosszra tudok gondolni, mert ha még tegnap nagyon be is piált volna, hogy nem jön haza, akkor ma miért nem hív, hogy ne aggódjak? Meg tegnap este egyszer sem nézett volna rá a telefonjára? Kb. 3 percenként volt tőlem nem fogadott hívása + sms-ek. Nem rá vall ez a viselkedés. Csak kerüljön már elő, mert én ebbe belehalok, komolyan mondom.
2011. júl. 10. 13:52
 45/145 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem kissé túlreagálod a dolgot. Valószínűleg kirúgtak a hámból, hajnalban kerültek ágyba, és még alszik a párod ezerrel. A telefonja meg lemerült.
2011. júl. 10. 13:53
 46/145 A kérdező kommentje:
Oké, hogy lemerült a telefonja, meg kirúgtak a hámból, elhiszem neked, de tegnap miért nem hívott vissza vagy vette fel a telefont, hogy nézd kicsim, valószínű, nem megyek ma haza, mert túl jól sikerült a buli, majd holnap. Mindig tudjuk a másikról, hogy hol van és mikor jön. És most olyan tehetetlen vagyok.
2011. júl. 10. 13:56
 47/145 anonim ***** válasza:
100%

A komment megírásának időpontja: ma 13:52

Figyu!Valószínű azért nem telefonál mert lemerült a telefonja!Én szerintem...

Gondolom tegnap picit beittak aztán most még alszik,kitudja meddig voltak fent,ha nem iszik akkor gondolom ez most kicsit meg ártott neki.

Szerintem most délután bármikor be toppanhat,ha este sem ér haza,akkor lehet el kezdhetsz idegeskedni de szerintem most még ne gondoljál a legrosszabra,megértem persze hogy ideges vagy,de szerintem csak kicsit többet ittak a kelleténél!

2011. júl. 10. 13:59
 48/145 anonim ***** válasza:
76%
istenem, mire a végére értem, megkönnyeztem! tarts ki! nem lesz semmibaj, elő fog kerülni! de mindenképp hivogass még mindenkit, akit csak tudsz! facebookon nincs olyan ismerőse aki azon a településen lakik, ahová ment?! akkor már egy jó irányba indulhatnál! énis megijednék, hogy PONT MOST issza lemagát, és PONT MOST merül le a telefonka, és 2ig nem kel fel? én akármilyen matt részeg vagyok, máshol nem tudok ilyen sokat aludni, és ha 1x-1x felkelek, lepörög a fejemben, hoyg ajaj, kell valakinek szolni? ha nem, tovább alszom. de te a felesége vagy!
2011. júl. 10. 13:59
 49/145 anonim ***** válasza:
76%

A komment megírásának időpontja: ma 13:56

Lehet hogy szólt a zene és nem hallotta a telefont hogy csörög!Megértelek de azért ne pánikoljál egyből!Tudom könnyű ezt mondani de nem egy kis gyerekről van szó,hanem egy felnőtt emberről.

Amúgy mennyi idős?

2011. júl. 10. 14:00
 50/145 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyáltalán nála van a telefonja. Mi jártunk már úgy, hogy azért hívtak hiába, mert otthon felejtettem a telefonom, csak le volt halkítva, így nem vették észre, hogy ott csörög a lakásban.
2011. júl. 10. 14:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!