Bejelenthetem már, mint eltűnt személyt? Teljesen ki vagyok készülve! (? )
A párom már 30 órája nem ad magáról semmiféle életjelet. Tegnap hajnal 5 órakor elment dolgozni, ahogy szokott. Azt mondta, munka után (délután kettőig dolgozik egyébként) elmegy meglátogatni egy munkatársát, aki 40 km-rel odébb lakik. Nem ismerem a srácot, sajnos a nevére sem emlékszem, hiába is töröm az agyam. Tegnap este fél kilenc körül hívtam a párom, hogy megkérdezzem, kb. mikor ér haza, de nem vette fel. Este 11-ig folyamatosan próbáltam hívni, de semmi. Utána valószínű lemerült a telefonja. Abszolút nem tudom elérni és még mindig nem jött haza. Kétségbe vagyok esve, mehetek már a rendőrségre? Foglalkoznak egyáltalán az üggyel ennyi idő eltelte után?
Azt még leírnám, hogy ez a viselkedés egyáltalán nem jellemző a páromra, 8 éve együtt vagyunk, ismerem. Nem italozik, nem nőzik. Félek, hogy baleset érte vagy valami egyéb baj történt. De ennyi idő után már engem vagy a szüleit valahogyan biztos értesítette volna a rendőrség, ha baj lenne, ugye?
van valami fejlemény?
nekem is volt ilyen, hogy eltűnt a férjem, én felhívtam a mentőket és be kellett mondani a nevét, korát, és így meg tudták mondani, hogy érte-e baleset vagy ilyesmi.
Egy ilyen volt kiírva Facebook üzenőfalra. Nem tudom merre laktok, és hogy mennyi idős a párod. Ne haragudj, ha mégsem ő az, csak gondoltam kiteszem, ahogy megláttam.
F E L H Í V Á S !
Csilla Domokos EMBEREK! ÉRD ÉS TÖRÖKBÁLINT KÖZÖTT ELÜTÖTTEK EGY HUSZONÉVES BICIKLIS SRÁCOT, MÉG MINDIG NINCSENEK MEG A HOZZÁTARTOZÓI NEM TUDJUK, HOGY KI LEHET. KÉRLEK SEGÍTSETEK, HA BÁRKINEK HIÁNYZIK VALAKIJE AZONNAL JELEZZE ELMONDJUK, HOGY HOL VAN IDE NEM SZERETNÉM KIÍRNI (06 30 972 0553), EZT MEG OSSZÁTOK MEG LÉGYSZI!
A komment megírásának időpontja: ma 13:28
Akikhez ment bulizni azokról nem tudsz semmi hogy hol laknak vagy kik azok vagy valami??Csak mondta hogy melyik faluba vagy városba megy....?
utolsó előtti, bocsi
Nem tudok semmit róluk, ez egy viszonylag friss munkahely, sajnos nem ismerem még a munkatársait. Könnyebb lenne, ha legalább egy nevet tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!