Ilyen "egyszerű" élete lenne a bátyámnak?
Hát nem vagyok egy idős bölcs ember csak 23 vagyok, mindenesetre dolgoztam félévig éjszakai műszakban egy raktárban. Igazából elég érdekes volt ott a hangulat, annyira hogy utána haza mentem pihentem és már vártam hogy újra mehessek, mintha nem is dolgozni hanem lazulni mentem volna kis melóval megspékelve.. igaz ez kissé azért is van mert ha nincs munkám megőrülök és végre örültem hogy volt.
Meg igaz hogy szerencsémre elég jó társaság volt többen 20-on évesek, főnök jó fej és nem über cool laza csávok.
De az a lényeg hogy én se csináltam sok mást, ettől függetlenül jól éreztem magam. Plusz én este 9-től reggel 6-ig voltam ő meg ha jól értem 10-10-ig, ha 7 órát alszik már kb fel kell és mehet vissza.
Régen meg kicsapongó volt, hát most ilyen időszaka van, lehet majd később megint fog, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!