Mikor jött el számodra a megmentő nő vagy férfi aki az összes kínodat és bánatodat eltudta feletetni és új életet tudtál kezdeni?
Én vagyok a hírhedt 20:26-os :)
Utóbbinál a pont, én is így gondoltam!
Még valami, ez offtopic lesz:
Ha valaki kérdez valamit, az vállalja már, hogy nem biztos, hogy minden válaszadó az ő szájíze szerint fog reagálni!
Nem kellene a válaszolókra ráerőltetni, hogy milyen választ adjanak. Eleve válaszoltam, hogy soha nem jött el nekem ilyen és nem is fog, mert nem mástól várom, hogy megmentsen!
Egyébként tökéletesen megértettem a kérdést.
Nekem 2 éve...alapjaiban változtatta meg az életemet.
Egy cél nélküli, lezüllött 21 éves lány voltam. Nem érdekelt semmi a kocsmázáson és a pasizáson kívül. Dolgozni is azért dolgoztam, hogy utána elköltsem piára az egészet.
Aztán váratlanul megjelent Ö az életemben.... szerelem volt elsö látásra. Bár nem voltam benne biztos, hogy sokáig fog tartani. Észrevétlenül tértem jó útra, normális lettem...
Ha Ö nem lett volna, ki tudja mi lett volna velem. Tavaly összeházasodtunk és született egy picilányunk. Remélem örökké fog tartani!!:)
erről a kérdésről ez a nóta jutott eszembe.
http://www.youtube.com/watch?v=tukqRdtYDoU
sokáig életfilozófiám volt, aztán felnőttem :) nem kell megmentő. csak magadat tudod megmenteni. max lesz valaki, aki segít elindulni az úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!