Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszat jelent, ha már nem...

Rosszat jelent, ha már nem hiányzik a férjem?

Figyelt kérdés
Férjem nagyon sokat utazik a munkája miatt, van hogy napokig-hetekig nincs otthon. Egy ideje észrevettem, hogy ilyenkor nem hiányzik. Amikor itthon van, tök jól megvagyunk, beszélgetünk, stb. Még mindig szeretem (legalábbis azt hiszem), de már nem olyan lángolóan mint az első években. A telefonba nehezen mondom hogy szeretlek, pedig régen folyton mondtam. Lehet hogy kezdünk/kezdek elhidegülni vagy miért érzem ezt?
2011. júl. 9. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyszerűen megszoktad, hogy ilyen a munkája. A kollégista gyerek is megszokja a helyzetet.

Nem feltételezem ennyiből, hogy gond lenne.

A lángolás pedig mindenhol elmúlik.

2011. júl. 9. 16:07
 2/3 anonim válasza:
100%

Ezt senki nem fogja tudni megmondani neked, csak TE.

De a lángolás minden kapcsolatban elmúlik, ez egy természetes dolog. A kérdés az, hogy mi marad helyette. Ha egy bensőséges, szeretetteljes kapcsolat, amiben a házastársak tényleg igazi társai egymásnak, akkor nincs miért aggódnod. Amit leírtál, az alapján azt gondolom, hogy ennek van esélye nálatok. :)

2011. júl. 9. 16:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Én tavaly óra dolgozom távol a férjemtől, minden hónapban csak 1 hetet vagyunk együtt, mégsem tudtam megszokni.

Sőt, egyre fájóbb a hiánya, a lángolás, szerelem ugyanolyan csillapíthatatlan, mint ismeretségünk legelején.

Mikor én a régi vőlegényem iránt éreztem így, hogy már nem hiányzott igazán, tudtam, hogy nem sokára vége és így is lett.

2011. júl. 9. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!