Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kérdezzek rá, hogy ne...

Hogyan kérdezzek rá, hogy ne fogja fel féltékenységnek?

Figyelt kérdés

Párommal nem vagyunk házasok, de együtt vagyunk nagyon régen, együtt élünk és várjuk az első babánk.

Szoktam sminket hordani, de csak spirál és korrektor. Csinos öltözködöm, bár így a terhesség vége felé nagyon nehéz. Soha nem hordtam kihívó ruhákat. Hajam festetlen, nincs műkörmöm. Mondhatni természetes vagyok.

De észrevettem, (már régebben is gyanakodtam, de most bizonyítást nyert) hogy párom jobban kedveli a "műnő" lányokat vagy cicababákat. Tudjátok, akiknek műkörme van, festi a haját, sminkeli rendesen magát, tetovált szemöldöke van, esetleg még szoliba is eljár.

Ez ma reggel nyert bizonyítást. Nincs bennem féltékenység, de rosszul esik, hogy ő jobban preferálja az utóbbi stílust, mint amit én képviselek. Szeretnék rákérdezni, hogy szeretné-e ha én is "többet adnék magamra", szeretné-e ha megváltoznék? Mert nem akarom elveszíteni.

Nem vagyok az a fajta, aki ha valami probléma van a kapcsolatba, akkor elmenekül, inkább megoldanám, ha kell meg is változom. Nagyon régen vagyunk együtt és nagyon szeretem és lassan itt ez a csöppség is.

De ha én ezt felhozom neki, akkor biztos az lesz, hogy féltékeny vagyok, pedig tényleg nem.

2011. júl. 9. 11:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen első baba, de nem tudom min változtathatnék még. Vasárnap volta fodrásznál, tegnap előtt vettem egy új felsőt, már minden meg volt kivéve, a szolárium, a manikűr és a hajfestés, de ezeket nem merem bevállalni.
2011. júl. 9. 12:32
 12/13 anonim ***** válasza:
76%

Manikür,addig tudod majd élvezni,mig meg nem lesz a baba.Műkörömmel nem lesz könnyű dolgod pelust cserélni.

Szoláriumot felejsd el most.(meg amugy is)inkább barnitos testápoló

Ruhákat felesleges venned 1 hónapra,kb. fél év mire ujra a régi leszel szülés után.Addig divatos kiegészitőkkel old meg a régi ruhatárad.

2011. júl. 9. 15:44
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a babához én is! :)

Próbálom a "műnő" oldaláról levetíteni neked a dolgokat,mert a leírtak alapján beleesnék abba a kategóriába.

De biztos vagy abban,hogy gyerek mellett szeretnél reggelente egy óráig a tükör előtt állni,a hajaddal,sminkeddel foglalkozni? 3 hetente a műkörmösnél ülni 3 órát? Havonta 2 órát a fodrásznál? Szoliba járni,ami minimum egy órát kivesz a napodból mindennel együtt? Mert ha belekezdesz ezekbe,akkor rendesen csináld, főleg ha a párod a tip-top nőket preferálja, nincs lenövés, kifakulás, rossz nap,zsíros haj, mert megszokja a jót. A környezeted is hozzászokik ahhoz amit lát,és elvárásaik lesznek feléd. Örülj neki, ha szép színű, egészséges a hajad, körmöd,és a bőröd. Hidd el nagy érték. Ez a fajta külső, sok időt,és pénzt igényel,és fárasztó. Ne kövesd el azt a hibát,amit én, hogy egy férfi miatt változol meg, nem éri meg,és azért vártok,azért Tőled lesz baba,meg veled szeretné leélni az életét! A műnő-t csak megnézik, fütyülnek nekik, állandóan összesúgnak az utcán mögöttük, legalábbis ez a tapasztalatom,bár közel nem bírok egy Kelemen Anna külsővel, nem hordok feltűnő,kivágott ruhát,cipőt,de ha kilógsz az átlagtól,már támadnak.

És hogy vicces is legyen a szituáció, az én párom pedig a természetesebb nőket részesíti előnyben, mégis velem van,engem szeret. :) Állj hozzá Te is így! Kérdezz rá bátran,ha ez zavar, ne emészd magadat!

2011. júl. 9. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!