Mit csináljak most? össze ismerkedtem egy sráccal a neten már lassan 3 hete beszélgetünk.
Szia!
En is osszeismerkedtem a neten egy sraccal egy eve, nagyon szimpatikus volt elsore. Mar tul voltam par kapcsolaton akkor, szoval regebbi motoros voltam, mint te, meg koztunk azert joval nagyobb tavolsag volt, de megbeszeltuk, hogy talalkozunk. Amint megvettem a jegyet az utra, teljesen kifordult magabol, o is ilyesmiket kezdett tervezgetni, hogy majd hogyan es mit fogunk csinalni, eleg ijeszto volt, mivel en tenyleg csak egy barati talalkat szerettem volna (es ezt tobbszor kozoltem is vele, amire kesobb mindig kiakadt), aztan lesz, ami lesz.
Vegul elmentem, bar nagyon nem akartam, mert ugy voltam vele, hogy mar megvettem a jegyet, nem lehet visszavaltani, o meg fogadkozott hogy eloben minden sokkal jobb lesz (pl halalosan feltekeny volt minden baratomra, es rendeszeresen pataliat csapott). Hat nem, nem volt jobb, minden sokkal rosszabb volt, komolyan mondom, eletem legrosszabb dontese volt, hogy meglatogattam, mert konkretan egy pszichopata volt.
Szoval en azt tanacsolom, ha _barmilyen_ ketelyed van, akkor NE menj. Talalsz majd masik sracot, akiben megbizol, jobb, mint egy rossz tapasztalat egy eletre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!