Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék végre barátok...

Nagyon szeretnék végre barátokat, társaságot magam köré. Nem nagyon szeretek bulikba járni, nem az én stílusom. Nincs semmi káros szenvedélyem. Mit ajánlanátok, mit tegyek? (18/fiú)

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 00:28
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Lehetne, hogy aki ilyen helyzetben van mint én, dobna nekem egy privi üzit, csak beszélgetni? Am hát biztos jól nézek ki, fogalmam sincs, de sztem nem ez a fontos. Utolsó válaszoló: A táv munkáról nem szeretnék beszélni, mert titoktartás van, priviben szívesen tájékoztatlak.
2011. júl. 9. 01:29
 12/28 A kérdező kommentje:
jah és nem wowozok
2011. júl. 9. 01:30
 13/28 anonim ***** válasza:

01:17 vok

Írtam privit.

Amúgy én régebben egy helyi fórumra írtam,velük tudtam találkozni is,mivel ugyan abban a városban laktunk.

2011. júl. 9. 01:52
 14/28 A kérdező kommentje:
01.17, nem kaptam meg az üzid
2011. júl. 9. 02:08
 15/28 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ugyan ebben a helyzetben vagyok,nem szeretek bulizni de barátok és társaság magam köré jól jönne. Én gondolkoztam azon hogy elmegyek dolgozni és hátha ott megismerek sok embert úgyhogy majd megpróbálom. Ahogy már írták strandon is lehet ismerkedni bár oda azért jól jön egy vagy több barát akivel elmész mert egyedül azért még se jó,nekem meg pont azért kellenének barátok hogy eljöjjenek velem moziba,strandra és hasonló helyekre.

18/L

2011. júl. 9. 02:40
 16/28 anonim ***** válasza:
Én is ugyanebben a cipőben járok. 20 éves srác vagyok. Pesten vagyok egyetemista, de vidéken lakom.
2011. júl. 10. 21:38
 17/28 anonim ***** válasza:
Mi lenne amennyiben rokonaitokkal kezdenétek haverkodni? Neki mégsem annyira ciki dobni egy sms-t hogy menjetek csavarogni. Onnantól meg a rokon haverjaival? A rokonnak szólsz hogy hívja a haverjait! vagy Régi osztálytársak felkeresése...
2011. júl. 10. 21:43
 18/28 anonim ***** válasza:
hobbid van? azzal kapcsolatban tudnál hasonló embereket magad köré gyűjteni. erre jó még a sport, a vallás,bármilyen közösség
2011. júl. 10. 22:02
 19/28 anonim ***** válasza:

na sikerült valakivel felvenni a kapcsolatot elég sok lány írt itt?

Cegléd környékéről van itt valaki aki szintén barátok nélkül van?

2011. júl. 10. 22:07
 20/28 anonim ***** válasza:

én is így vagyok ezzel:S

kár h itt senki se fehérvári:/

2011. júl. 10. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!