Mit vegyek a barátnőmnek 19 születésnapjára?
Neee,azt ne csináld, 21 éves lány vagyok én is, az öcsém is velem veteti mindig az ajándékokat,és az olyan személytelen,megteszem,de én nem örülnék.
Hát figyelj,ne ragaszkodj csak olyan ajándékhoz,ami a hobbija, kedvence. Bár értékben nem tudom mennyit szánsz rá, de egy szép swarovski ékszer.....azt minden csaj imádja, biztos hord valamit,pl fülbevaló,és most országszerte leárazás van az üzleteikben ( :P ez csak egy gyors ötlet volt) esetleg egy ruhadarab,vidd el magaddal,csak "nézelődni" mire mondja, hogy hű de jó lenne. Sminkcuccok,szájfény is bármikor jöhet a csajoknak. Könyv?-mostanság már minden témában szuper darabokat találsz. És kísérőnek az ajándék mellé nagyon helyesek a plasztikkártyák, amire bármit írhatsz, én "hercegnőkártyát" kaptam, és imádom, ez szerintem nagyon szép gesztus,valami kedves felirattal rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!