Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Első találkozás a barátnőm...

Első találkozás a barátnőm szüleivel. Kell-e valamit vinnem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Távkapcsolatban élek 21 éves barátnőmmel, én 24 vagyok. a kérdésem, az, hogy ilyenkor kell-e valamit vinni ajándékba?

Viszont a helyzet nem ilyen egyszerű, ugyanis az oké, h az apának egy bor anyának bonbon, viszont van egy húga is 10 éves, neki is valami csoki, az is oké. Ám van egy velem egy idős bátyja is a barátnőmnek, akivel kétszer összefutottam 2-3 mondat erejéig amikor a barátnőmmel találkoztam. Neki most kéne valamit vinnem? Kicsit gáz lenne neki is adni ajándékot szerintem így a "nagy bemutatás" alkalmával. Végül is már ismerjük egymást, dehát ha mindenki kap neki is kellene, nem?

Barátnőm azt mondta, ne vigyek semmit, csak magamat, haverom szerint meg kéne vmit vinnem, viszont a bátyjával ő sem tudna mit kezdeni. Szüleim szerint elég lenne a kislánynak valami csokit vinni.

Nektek mi a véleményetek a dologról? Előre is köszi a válaszokat

2011. júl. 8. 19:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Most olvasom a szüleid véleményét...

szerinted hogy venné ki magát hogy anyuka főz (gondolom), a szülei várnak első sorban, mégis csak a kicsi kap ajándékot? :D

2011. júl. 8. 19:19
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
Az ötleteid tökéletesek, én a bátyjának vinnék egy üveg jó minőségű piát:) (bacardi, finlandia, jack daniels stb.)
2011. júl. 8. 19:20
 13/21 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem meg igenis vigyél mindenkinek ajándékot, hiszen attól még, hogy nem a tesói látják vendégül az ő "intim szférájukba" is belépsz:D Különben is első látogatáskor kell a jó benyomás, nem az hogy rosszul érezném magam, ha a nővérem barátja nem hozna semmit, de ha nem csak szüleimnek kedveskedne (ami kötelező) akkor kellemes meglepetésként érne hogy én is kaptam valamit:)
2011. júl. 8. 19:24
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
Az lehet hogy a kisgyereknek jobb lenne de odamész dumáltok esztek stb. aztán bejelented hogy ajándékkiosztás következik?
2011. júl. 8. 19:30
 15/21 anonim ***** válasza:
94%
én annak idején úgy oldottam meg, hogy egy nagy ajándéktasakba tettem bonbot,bort, teát, kávét, aszalt gyümölcsöt. aki kapja marja. :-)
2011. júl. 8. 19:34
 16/21 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem se feltétlenül kell ennyire leosztani, a családnak viszel ajándékot, nem külön-külön az egyes embereknek.
2011. júl. 8. 19:39
 17/21 anonim ***** válasza:

Sajnos úgy illik.

Ez is egy hülye szokás. most törd a fejed azon, hogy mit vigyél, kinek, ne sértsd meg, drága legyen, olcsó?

Az első válasz, nekem nagyon tetszik. Vizuális tip. vagyok, elképzelt az egész eseményt. Mekkora lenne...

2011. júl. 8. 19:47
 18/21 anonim ***** válasza:
68%
Veszel piát meg csokit (de ne bonbont hanem valami mást, nagyobb adagot) A piát odaadod apukának a csokit meg anyukának. A pián majd osztoznak a fiúk, a csokin meg lányok. ennyi.
2011. júl. 8. 19:51
 19/21 A kérdező kommentje:

19:51 -> ez a gondolkodás tetszik. Valami bor meg egy nagy Merci. Talán :)

Igazából ahhoz h minőségibb piát vegyek, több pénz kellene, amiben épp nem igazán bővelkedem, viszont nem szeretnék udvariatlannak tűnni a szemükben. Nem mintha nekik szeretnék megfelelni, de az első találkozás során jobb a jó benyomás :)))

Köszönöm az eddigi válaszokat, természetesen várom a további véleményeket!!!!

2011. júl. 8. 19:56
 20/21 anonim ***** válasza:
26%
mercit csak akkor vegyél nekik ha van pénzük a javításokra:)és NEM a konkurenciából vagyok
2011. júl. 8. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!