Mennyit segít a párotok a házimunkában?
Mennyi idősek vagytok?
Mióta vagytok együtt?
Együtt éltek?
Mi még külön élünk de van amikor már nálam otthon vár összepakolva a szobámban :) persze ez kölcsönös :)
18evesek vagyunk .
Mikor hogy. Bár én nem szoktam azt mondani, hogy segít, mert ez úgy hangzik, mintha ez CSAK az én dolgom lenne, és ő csak megkönnyíti az ÉN dolgomat.
A mosást magától berakja, teregetni mindketten utálunk, szóval azt ki szoktuk sorsolni :D Mosogatni nem igazán szokott, viszont a tányérokat utána ő pakolja el. Ágyazni én szoktam, általában söpörni és felmosni is. Kádat pucolni mindig ketten szoktunk, mert az úgy még vicces is :) Amúgy ha szólok, akkor szinte mindent megcsinál, vagy ha látja, hogy fáradt vagyok, akkor kérdezi is, hogy mit kell csinálni, de hajlamos nem észrevenni, hogy tennivaló lenne :) De nem bánom, mert ezt kiválóan ellensúlyozza azzal, hogy ha valami hivatalos dolog van, amit intézni kell, azt rögtön megy és intézi. Én ezeket nem szeretem csinálni, gyűlölök sorban állni, de persze ha muszáj, akkor intézem én is.
Március óta élünk együtt, én 24 vagyok, ő 30.
Bevásárolni általában együtt szoktunk,de ha úgy van külön,egyikünknek sem jelent ez gondot. Főzni is együtt szoktunk,vagy én,de ha úgy adódik,akkor ő is megfőz(kivéve,ha jönnek hozzánk vendégek,akkor ő a szakács,nagyon jól főz). Porszívózni általában ő szokott,én nem szeretem. Hétközben döntő többségben én takarítok,pakolok,a nagytakarítást együtt szoktuk csinálni. Mosni általában én mosok,de néha ő is. Viszont én centrifugálok,mert ő azt nem szereti. Ablakokat én mosom,de a vízkövet ő szokta leszedni.A csekkeket ő kezeli.Néhanapján a kutyát is leviszi sétálni:-)
3 év, ebből 2 éve lakunk együtt.
Én 22 L, ő 23 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!