Mennyit segít a párotok a házimunkában?
Mennyi idősek vagytok?
Mióta vagytok együtt?
Együtt éltek?
Mi még külön élünk de van amikor már nálam otthon vár összepakolva a szobámban :) persze ez kölcsönös :)
18evesek vagyunk .
Vásárlás együtt történik.
Ő (40F): a kertet gondozza, ha nagyon elmarad a mososgatás, porszívózás, akkor megcsinálja, kaját magának készít (nem szereti, ha bárki is főz rá), kiviszi a kukát.
Én (26N): mosás, takarítás, macska etetése (a páromé egyébként), kisebb dolgok beszerzése a helyi boltból, ha kell, főzés magamra, behozom a kukát.
Ő felmos, mos, főz, vasal, takarít, mosogat.
Én mosogatok, kávét főzök, segítek a konyhában, bevásárolok is ha kell, kocsikat én mosom, kukacipelések, ház körüli dolgok, javítások.
Ő30N, én 39F, 13 éves kapcsolat, 10,5 éve együtt élünk.
ő kezeli a pénzt!!! e mellett porszívózni szokott,törülgetni és ablakot pucolni. ezt ő szereti. én nem úgyhogy átadtam neki :) 34,31, 6 éve együtt.
ő mindig ilyen volt hála Istennek!
ja,és ezermester is. ő fest,glettel,szerel.. velem együtt mert ezeket én is szeretem.. és sokszor ő vásárol be munka után,h ne nekem kelljen a 2 gyerekkel végigszenvednem a tesco-t
gyereket dokihoz viszi ha kell
Bármit, bár a munka eloszlása attól függ, éppen melyikünk van jobban leterhelve, olyankor a másik csinál több mindent, vagy akár mindent.
Nekem pl holnap fontos vizsgám lesz, de a tanítványaimat nem tudtam/akartam lemondani. Mivel disznóól volt, visszanyomott a kanapéra, hogy most inkább tanuljak és kitakarított - most épp ő ért rá jobban.
Amikor neki volt vizsgapara, vagy késő este ért haza melóból, akkor jobbára én csináltam mindent.
Ha mindketten ráérünk, akkor alkudozunk egymással, mint a piacon, hogy ki mit csináljon meg, mert olyankor mindketten lepasszolnánk a nemszeretem melót :)
28N/39F
Amíg albiban laktunk rengeteget segített, ő mosogatott, porszívózott és segített nekem főzni is, a nagytakarítás rám maradt mindig és a főzés, bevásárolni is együtt megyünk, kipakolni nem engedtem mert a konyha az én területem! :-P Most, hogy csináljuk a közös fészkünket, anyukámékkal lakunk együtt, itt nem csinál semmit, egy kávét sem főz magának mert nem érzi otthon magát, remélem ha elköltözünk minden a régi lesz.
Egy éve vagyunk együtt, 8 hónapja lakunk együtt, én 19/L ő 37/F
Bevásárolni együtt járunk, de a nehéz dolgokat ő cipeli be.
A kert közös, ő a füvet szereti nyírni, én a virágágyásokat gondozni.
Mindent megcsinál a háztartásban is ha kérem, de mivel itthon vagyok a babánkkal, így én jobban ráérek. Ha megkérem, mindig megcsinál mindent.
A baba körül is mindent tud, este ő szokta etetni és lefektetni.
Panelba lakunk. Mos, porszívóz, mosogat (ezt szinte kivétel nélkül mindig Ő csinálja), felmos..nagyjából mindent megcsinált, ha úgy látja szükség van rá. Észreveszi a munkát.
Főzni nem tud, szóval azt a reggeli rántottán kívül mindig én csinálom, de én szeretek főzni, ő meg imádja amit főzök. :) Amúgy én is szoktam férfias munkákat csinálni, glettelek..festek, ami kell.
Még szeretem is ezeket csinálni.
Megosztunk mindent általában, mert így több időt tölthetünk együtt.
Én L/22 ő F/20 és 2 éve élünk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!