Mellesleg vannak fiatalok, akik életükben még nem látták a Balatont. Biztos szörnyű úszni, napozni, élvezni a friss levegőt, de azért bírd ki valahogy.
2011. júl. 8. 15:04
2/22 anonim válasza:
Ó, te szegény.
2011. júl. 8. 15:04
3/22 anonim válasza:
Elmondtad mar nekik, hogy neked nem egy felemelo dolog minden evben lemenni?lehetseges ha azt hiszik ez neked is tetszik es ezert visznek teged is. A megoldast abban latom, hogy ulj le az osokkel es mond el, hogy inkabb othon maradsz, ok menjenek nyugodtan es erezzek jol magukat, te inkabb a barataiddal toltened az idod.
2011. júl. 8. 15:05
4/22 anonim válasza:
ó, te szegény
én 4 éve a balcsira vágyok, de idén sem jutok el.
30/N
2011. júl. 8. 15:06
5/22 anonim válasza:
-.-" OMG kérdező, szerintem mindenki átérzi, h neked mennyire rossz
2011. júl. 8. 15:07
6/22 anonim válasza:
Hogyhogy minden hétvégén? Van ott nyaralótok,és minden hétvégén mentek?
2011. júl. 8. 15:08
7/22 anonim válasza:
Hadd ne kezdjelek sajnálni...
2011. júl. 8. 15:08
8/22 anonim válasza:
Na, állj! Nem feltétlenül kell azt hinni h szórakozni megy a kérdező. Meg ha nem akar, miért kell levinni? Pláne minden hétvégén, nekem is ki lenne a tököm, ha minden hétvégémet a Balatonon kellene töltsem - kényszerből.
Rohadt sz@r, mikor csak azért kell menned vhová, mert a szüleid akarják. Nekünk is van lenn nyaralónk Tisza tónál, és kb. mindig menni kell velük, mert milyen jó. Szerintem nem, így is herótom van a családomtól, ott meg 31 m2-en vagyunk bezsúfolva (és még lehet, sokat mondtam). Tök hepi, tényleg.
2011. júl. 8. 15:14
9/22 anonim válasza:
most miért kell rögtön leszólni szegény kérdezőt? oké, haverokkal vagy olyan társasággal kimondhatatlanul jó a balatonon, de szülőkkel nem biztos..főleg ha nincs semmi olyan társaság.. engem is elrángatnak kirándulgatni a balatonra.. hadd ne mondjam milyen. ott látom a nyaraló korombelieket, én meg az ősökkel ülök egy asztalnál. szívesebben vagyok itthon, barátokkal. 15L
2011. júl. 8. 15:16
10/22 anonim válasza:
Annyira birom ezt az oldalt,akinek egy kicsit jobban megy,mint a csóróknak,azokat rögtön piszkálják.
Kérdező,szerintem mondd meg a szüleidnek,hogy nincs kedved menni velük,itthon szeretnél lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!