Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezeljem azt hogy...

Hogyan kezeljem azt hogy idegbeteg vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon hamar felhúzam magam a legkisebb apróságon és, és képes vagyok dühöngeni, csapkodni, ami a kezdemben van erőszakosan teszem odébb..

Indulatos vagyok, nagyon alacsony a tűrőképességem.

Tudni kell, hogy a családi helyzetem katasztrófális.

Apám alkoholista, és már gyerekkorom óta utálom, kb 12 éves korom óta. Apám az egész családot terrrorizálja.

Anyám pedig idióta, nincs rá sem jobb szó sajnos.

Mit tegyek? Nyugtatót kellene szednem?

2011. júl. 8. 10:48
1 2
 11/13 anonim válasza:

Egyszerű a megoldás: Ne csapkodj, és ne dühöngj! :D Még akkor se, ha alapvetően azt akarnád csinálni.

Esetleg egy mély levegővétel levezeti a feszültséget, meghát mire jó az, ha összetörsz bármit? Mire jó a düh? Értelmetlen. Akkor minek csinálnád? :)

Úgyhogy a tanács: ha mérges vagy, ne zúzz össze semmit, hanem vegyél egy mély levegőt, vagy kettőt. Elmúlik.

2011. júl. 8. 12:11
 12/13 A kérdező kommentje:

Ja és az a baj, hogy élvezet függő is vagyok :S

Rászoktam a cigire újra. Korábban 2 évig cigiztem, de leszoktam barátom miatt. Ez a leszokás 3.5 évig tartott. De most újra rászoktam 1 éve, igaz senki nem tudja, se a barátom, se a család. A minap próbáltam leszokni. 9 napig nem cigiztem, közbe tűrtem a stresszt egy ideig, majd újra elővettem. A másik ilyen dolog a csoki. Naponta 1 tábla csokit megeszem, amit szintén nem kellene. :(

2011. júl. 8. 12:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem szoktam összetörni semmit, "csak" csapkodni.
2011. júl. 8. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!