Se veled- se nélküled. Mit tegyek?
Azt csak most hiszed, hogy nem jó egymás nélkül.
Megszoktad, hogy van kivel lenned, de amint eltelik pár nap, vagy hét, érzed a felszabadultságot és végre esélyt adsz egy felszabadult, méltóságteljes, szeretetteli kapcsolatnak.
Ez nem kettőtök hibája, nem vagytok ti ettől rossz emberek, csupán nem illetek egymáshoz.
Ha ilyen sokat veszekedtek, akkor az mutatja, hogy valami nem jó.
Pláne így az elején, hiszen 5 hónap nagyon kevés idő, ez a boldog szerelem időszaka kellene hogy legyen.
Nekem volt ilyen kapcsolatom, még el is jegyzett az illető, aztán aznap mikor fél év nyűglődés és durva viták után véget ért, hihetetlen nagy megkönnyebbülést éreztem.
Azóta rám talált az igaz szerelem és boldog feleség vagyok :)
Inkább a nélküled-ed választanám.
Basszus..5 hónap és már pofozkodás?egy év mulva konyhakéssel kergetitek egymást a szobában?
Egy kapcsolat akkor működik ha van megértés, és toleráljuk a párunk hibáját. De ti semmit nem teszten ennek érdekében. Ha szeretnétek egymást akkor mindent megtennétek, hogy jó legyen a kapcsolatotok.
Ez kb. úgy jön le, hogy nem kell egyikőtöknek sem fizetni a szexért, akkor nem mindegy, hogy pofozkodunk vagy sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!