Milyen ruha van éppen rajtatok?
Figyelt kérdés
Rajtam egy Zara-s sárga felső, egy noname sötétkék csőfarmer, springfield boxer (zöld), j.press fekete zokni, és egy sötétkék springfield cipő. :) ti mit viseltek jelenleg?2009. márc. 29. 21:12
31/43 anonim válasza:
sotet kek, nagyon rovid pamut halong pantos:) megy egy vilagos kek kontos, ja meg egy rozzaszin lasenza bugyi:)
32/43 anonim válasza:
Meg pizsibe vagyok, mezitlab :D
33/43 anonim válasza:
Rózsaszín, fehér virágos pizsama, és ma nem is lesz rajtam más, reggel injekciót kaptam, és most visszafekszem és erősssssen sajnálom magamat :(:(::(
34/43 anonim válasza:
én is még itthoni meegítőbe vagyok.rózsaszín melegítőgatya(jol ki van már nyúlva),rózsaszín zokni meg bugyi,nike póló,fila pulcsi.de mndjárt megyek el,még nem tudom mibe.
35/43 anonim válasza:
farmer miniszoknya
hosszú, kék, bordó hajszálcsíkos (férfi:))ing ami majdnem eltakarja a szoknyát
alatta egy bordó top
és papucs :)
36/43 anonim válasza:
Piros plüss melegítő felső, alatta fekete trikó az alatt fekete melltartó. Alul fekete nike melegítő nadrág, az alatt fekete francia bugyi, és piros csíkos zokni. Itthon vagyok épp.
37/43 anonim válasza:
csikos zokni,piros trening es babos felo,amit naagyon szeretek:D,hja persze boxer es top..
szerintem masnak is van markas ruhaja..csak lehet otthon nem abban van feloltozve:P
38/43 anonim válasza:
mivel még nemrég keltem, így csak egy szürke melegítő gatya, egy sárga top, meg egy rózsaszín tanga.
rajtad cipő is van? otthonról írtál?
39/43 anonim válasza:
Egy melegítő+egy fehér pulóver,mert kicsit hűvös van a lakásban.Ja,és egy lila-zöld-fehér csíkos zokni. :)
40/43 anonim válasza:
Egy kék póló a régi gimim logójával, tiszta szakadt lyukas. meg egy lila fehér kockás boxer, fehér sportzokni.
épp nagytakarítok:)
(23, nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!