Milyen ruha van éppen rajtatok?
Figyelt kérdés
Rajtam egy Zara-s sárga felső, egy noname sötétkék csőfarmer, springfield boxer (zöld), j.press fekete zokni, és egy sötétkék springfield cipő. :) ti mit viseltek jelenleg?2009. márc. 29. 21:12
11/43 anonim válasza:
Felül egy szürke póló, alul pici fekete short. Pasi vagyok.
12/43 anonim válasza:
Kezdem lentről felfelé: rózsaszín mamusz, piros adidas melegítő és egy csíkos póló valamint egy csíkos bugyi triumph, hogy legyen néhol összhang :) és persze egy térdig érő sízokni, mert én imádom és itthon mindig így flangálok!! De lassan fürdés és váltok pizsire. :D
Ez egy tök jó kérdés. :DDD
13/43 anonim válasza:
triumph franciabugyi,(fehér,a párom szerint olyan mint egy szunyoghóló a pici necc csipke miatt,mondom kössz..:D)és egy fehér spagettipántos térdig érő hálóruci:)jah meg a fülembe maradt még egy gyöngy fülbevaló,pici pont:Djó a kérdés:D
15/43 anonim válasza:
Fekete bőr miniszoknya neccharisnyával, lila-fekete fűző alatta fehér inggel, fekete tanga, de lassan át kéne öltözni mert kényelmetlen.
16/43 anonim válasza:
Szürke póló és -ne röhögjetek ki- Garfield-es boxer!
17/43 anonim válasza:
a leírásodból úgy tűnik ki, mintha a tetőtől-talpig márkásságoddal akarnál nagynak tűnni.
mellesleg kb 24 órája egy kék macis pizsi van rajtam, mert nem volt kedvem átöltözni.
18/43 anonim válasza:
egy fehér poló, és egy narancssárga rövidnadrág :D
19/43 anonim válasza:
Fekete egyenruha (nadrág és mellény), fehét ing, fekete cipő, fekete zokni, illetve apró kék fülbevaló, hogy valami színes is legyen rajtam:)
Dolgozom:( Vasárnap éjszaka:(
20/43 anonim válasza:
Hogy lehet ezeket a válaszokat lepontozni????
Mi legyen rajtunk. spanyol csizma?
(idióták gyülekezete!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!