Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye van esély arra, hogy...

Ugye van esély arra, hogy ezért a párom ne hagyjon el?

Figyelt kérdés

Tegnap este, a párom hazajött, evett, ivott, fürdött aztán fél 8kor lefeküdt aludni, nem várt meg, pedig fél óra múlva követtem volna én is. (Nem az első eset már évek óta, hogy majdnem nap, mint nap ezt csinálja).

Aztán egy puszira se meg semmire se képes.

Elhanyagol esténként magyarul. Nagyon-nagyon rosszul esett nekem ez már így sokadszorra és elmentem a barátnőmhöz aludni (őrá akár éjnek évadján is számíthatok, nagyon bírjuk egymást). Mondtam Neki párszor, ha így folytatja egyszer ez lesz, mert rossz nekem így, de nem hitte el. Ennyire nem akartam megbántani Őt, azért csináltam, mert szeretem és szeretném, ha többet foglalkozna velem.

Most szakítani akar. Mivel engesztelhetném ki?

Pénzem az 2000 ft-om van talán, esetleg valami más?

5 éve vagyunk együtt, ebből 2 éve együtt élünk.

Ő 20/F én 22/N

2011. júl. 7. 07:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát, én nem tudom. Az férjem 10 év alatt 1x utasitott vissza, fel is irtam a naptárba. Neki mindegy mikor szeretkezünk, bármikor kapható rá. :)) Volt olyan is pl a múlt héten is, hogy én később értem haza, értelemszerüen később feküdtem le, de addig simogattam, amig fel nem ébredt, és lelkesen szeretkeztünk egy nagyon jót. És 2 óra múlva (fél 4-kor) simán kelnie kellett. De előfordult olyan is, hogy ő ébresztett. Szóval nálunk nem akadály az, ha valamelyikünk később fekszik le. :))
2011. júl. 7. 16:21
 22/22 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem haragudott meg nagyon. Mondjuk lehet azért is érhette ilyen szarul, mert ugye Ő aludt és mivel akkor úccse fogná fel, (fel se lehet ébreszteni rázással sem) hogy lelépek levélben írtam meg Neki. És csak reggel vette észre, hogy nem vagyok mellette az ágyban...
2011. júl. 8. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!