Ugye van esély arra, hogy ezért a párom ne hagyjon el?
Tegnap este, a párom hazajött, evett, ivott, fürdött aztán fél 8kor lefeküdt aludni, nem várt meg, pedig fél óra múlva követtem volna én is. (Nem az első eset már évek óta, hogy majdnem nap, mint nap ezt csinálja).
Aztán egy puszira se meg semmire se képes.
Elhanyagol esténként magyarul. Nagyon-nagyon rosszul esett nekem ez már így sokadszorra és elmentem a barátnőmhöz aludni (őrá akár éjnek évadján is számíthatok, nagyon bírjuk egymást). Mondtam Neki párszor, ha így folytatja egyszer ez lesz, mert rossz nekem így, de nem hitte el. Ennyire nem akartam megbántani Őt, azért csináltam, mert szeretem és szeretném, ha többet foglalkozna velem.
Most szakítani akar. Mivel engesztelhetném ki?
Pénzem az 2000 ft-om van talán, esetleg valami más?
5 éve vagyunk együtt, ebből 2 éve együtt élünk.
Ő 20/F én 22/N
Azt írod, a párod nap mint nap ezt csinálja. És egy puszira sem képes. Neked ez a helyzet nem jó.
Szakítani akar.
Ha egyikőtöknek sem jó ez a helyzet, akkor miért nem fogadod el a szakítást?
Nyilván nem akar megváltozni.
Vagy fogadd el, hogy így éltek egymás mellett, puszi nélkül, korai lefekvéssel, vagy örülj, hogy szabad lettél és kereshetsz egy hozzád illő pasit.
Hát, ha csinál neked szerszámokat... nekem ezt bármelyik haverom szívesen megteszi, ha ért hozzá. Meg persze én is segítek a barátaimnak.
A szerelem viszont éppen ez: lelkizés, összebújás, szex...
Ugyan, mire vársz, ha 20 évesen már nincs kedve szexelni?!
"Amúgy biztos, hogy szeret engem és nincs senkije. Szeret, mert szokott nekem csinálni szerszámokat és néhány gépet a munkámhoz. (Igaz ahhoz is 2 évet kellett könyörögnöm, és 3-4 hét alatt megcsinálta, készre). Azt hiszi ennyi elég. A leki részével a kapcsolatunk nem érdekli, nem látom, hogy érdekelné.
Az már csak a tetőpont volt, hogy azért nem szexel velem, mert lusta rá..."
Te tényleg azt hiszed, hogy szeret??? Ébresztőőőőő!!!!
Néhány kiragadott szó az előbbiből: "2 évet kellett könyörögnöm" "a kapcsolatunk nem érdekli" "nem szexel velem" - megmagyaráztad nekünk, hogy nem szeret! Most mi lenne, ha Te is megértenéd!
Egy paraszt veled és még te akarod kiengesztelni? :) Hallod nem tudom,hogy sírjak-e vagy nevessek!
Amit leírtál azt mondom igazad van.
De azért meghallgatnám az ő verzióját is. Azért én nem csodálkozom hogy alszik fél 8 kor mikor reggel 4 kor kel. Miért kellene megvárnia mindig? Most nálam is nagy a hajtás és elvárom a páromtól hogy értsen meg jobban és legyen ő a türelmesebb. Majd ennek a hajtásnak is vége lesz. És képzeld én is lusta vagyok a szexhez. Inkább reggel frissen mint este fáradtan. Régebben a páromnak is volt ilyen időszaka, nagyon nagy türelem kell hozzá. Ez volt a legrosszabb amit tehettél hogy elmentél, én nem tudom milyen vagy, de kicsit úgy jön le mintha mindenen hisztiznél. Mert szerintem ez nem akkora probléma hogy lefeküdt aludni és nem várt meg. Szerintem mindenkinek joga van a pihenéshez. Néha nem is lehet ezt szabályozni. Igazat adtam volna ha egész nap otthon döglik, de 4 kor kel.Szóval ha szereted ezt az embert akkor abbahagyod a taktikázást, kedves leszel, bújsz és biztosítod hogy szereted de ezt ne 3 napig csináld. Próbálj reggel közelíteni hozzá, talán nem olyan fáradt, vagy amikor nem dolgozik annyit. Ez a halálom, mikor hulla fáradt vagyok és este lefekvés után akar szexelni.
Szerintem borulj térdre előtte és sirva kérd a bocsánatát,csak ne lepödj meg ha eközben falba veri a fejét hogy nem sikerült megszabadulni tőlled.
A vak is látja hogy nem kellesz neki.
de most tényleg! mit csicskulsz egy kis kis 20 éves suttyónak aki nem szeret, és egyáltalán nem vesz komolyan?
22 évesen már máshol kéne tartanod! legyen már egy kis önbecsülésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!