Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ütött már meg a férjed?

Ütött már meg a férjed?

Figyelt kérdés
Ha igen, mennyi év házasság után?
2011. júl. 6. 23:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
nem... de addig is élne...
2011. júl. 7. 06:02
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

egyszer üthetne csak meg

25 év alatt természetesen nem ütött meg, ahogy én se őt.

Mi megbeszéljük a nézeteltéréseinket

2011. júl. 7. 06:52
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De ha megütne abban a pillanatban repülne.
2011. júl. 7. 08:02
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
A barátom kétszer meglegyintett, a második után után olyat kapott vissza hogy a meglepetéstől csak nevetgélni tudott.. Azóta szakítottunk.
2011. júl. 7. 08:15
 15/22 anonim ***** válasza:
65%

Egyszer beleszaladtam az öklébe. Épp lefekvéshez készülődtünk, ő igazgatta a takaróját, én meg valahogy pont úgy fordultam, hogy a kezébe ütköztem. De persze ez nem agresszivitás volt, csak véletlen.

Viszont én egyszer rácsaptam a karjára. Megijedtem, mert majdnem lerántott a szekrény tetejéről egy nagy virágcserepet, ami a gyerekünkre esett volna. Az ijedtség miatt csattant el az ütés, aztán bocsánatot kértem érte, és elmagyaráztam, hogy miért történt.

2011. júl. 7. 08:19
 16/22 anonim ***** válasza:

pont a minap mesélte az egyik ismerősöm, hogy van egy haverja, akit a templomból ismer, és a fickónak gyakran eljár a keze.

van 2 kisgyerekük, ő szent mintaapa, én is beszélgettem a hapsival, egyáltalán nem tűnt olyannak, aki képes lenne megütni a gyerekei anyját. és mégis.

a barátom sokkal másabb karakter, bárki kinézné belőle, h agresszív, de még akkor sem ütne meg, ha már minden cérna elszakad az agyában :)

2011. júl. 7. 11:04
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem, a férjem még nem ütött meg, de apám és a mostohaapám már igen, a férjem sosem lenne képes megütni, régen nagyon agresszív volt, ha valami nem tetszett neki össze és vissza verte az illetőt, de engem nem ütne meg. Én szoktam néha "megütni" de ezek inkább csak ilyen tockos ütések, viccből :-) Még ezt sem viszonozza.
2011. júl. 7. 11:45
 18/22 anonim ***** válasza:
45%
Ez nagyon tetszik! :D A sok kemény csaj, hogy "aznap sz.rna utoljára!", meg "addig élne!"! :D:D Ha egyszer egy komolyabb pasi beb.szna nektek, a mentő vinne el benneteket! :D Az lenne a minimum! Idióták! :D :D
2011. júl. 7. 11:54
 19/22 anonim ***** válasza:
80%
lehet, h a csajt mentő vinné el, de biztos van pár olyan haverja, aki elbeszélgetne egy kicsit a fiatalemberrel...
2011. júl. 7. 12:16
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Hála névtelenségnek, elmondok valamit! Nem csak a nők vannak kitéve családon belüli erőszaknak! Engem a feleségem bántalmazott! Erőfölényben voltam, de sosem tudtam volna megütni! Egy gyermekünk van! Nekünk a NaNE egyesület segített megmenekülni, mert a végén már késsel is támadt ránk! Azóta egyedül nevelem a gyermekem! Semmit sem tud rólunk és nem is szeretnék vele találkozni!

egy bántalmazott apa

2011. júl. 7. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!