Ütött már meg a férjed?
egyszer üthetne csak meg
25 év alatt természetesen nem ütött meg, ahogy én se őt.
Mi megbeszéljük a nézeteltéréseinket
Egyszer beleszaladtam az öklébe. Épp lefekvéshez készülődtünk, ő igazgatta a takaróját, én meg valahogy pont úgy fordultam, hogy a kezébe ütköztem. De persze ez nem agresszivitás volt, csak véletlen.
Viszont én egyszer rácsaptam a karjára. Megijedtem, mert majdnem lerántott a szekrény tetejéről egy nagy virágcserepet, ami a gyerekünkre esett volna. Az ijedtség miatt csattant el az ütés, aztán bocsánatot kértem érte, és elmagyaráztam, hogy miért történt.
pont a minap mesélte az egyik ismerősöm, hogy van egy haverja, akit a templomból ismer, és a fickónak gyakran eljár a keze.
van 2 kisgyerekük, ő szent mintaapa, én is beszélgettem a hapsival, egyáltalán nem tűnt olyannak, aki képes lenne megütni a gyerekei anyját. és mégis.
a barátom sokkal másabb karakter, bárki kinézné belőle, h agresszív, de még akkor sem ütne meg, ha már minden cérna elszakad az agyában :)
Hála névtelenségnek, elmondok valamit! Nem csak a nők vannak kitéve családon belüli erőszaknak! Engem a feleségem bántalmazott! Erőfölényben voltam, de sosem tudtam volna megütni! Egy gyermekünk van! Nekünk a NaNE egyesület segített megmenekülni, mert a végén már késsel is támadt ránk! Azóta egyedül nevelem a gyermekem! Semmit sem tud rólunk és nem is szeretnék vele találkozni!
egy bántalmazott apa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!