Mi a fontosabb, a karrier, vagy a család? Nem tudom mi tenne hosszú távon boldoggá, ki mit gondol az ilyen esetekről?
Figyelt kérdés
A párommal egy éve vagyunk együtt, nagyon jól megértjük egymást, ő 10 évvel idősebb nálam. Én 3 éve külföldön dolgoztam, remek ismeretségi kört kialakítva és még mindig megvan a lehetőségem ott a jólfizető munkára. Itthon nem találok már megfelelő munkát, viszont ha kint dolgoznék mindenem meglenne. A párom vállalkozó, mellette is mindenem megvan, ő azt szeretné ha itthon maradnék és munka helyett inkább szüljek (21 évesen). Imádom a gyerekeket, tudom hogy boldogan csinálnám, a párom mellett mindenünk meglenne, de ha a karriert választom, nem lennék ráutalva senkire. Mindkét döntés egyszerre jónak és rossznak is tűnik. Nagyon szeretjük egymást. Ti mit tennétek? Család, vagy szabad élet??2009. márc. 29. 17:29
11/13 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok habár mi augusztusban összeházasodunk de én is borzasztó kétségek között vagyok. A páromnak és családjának megvan mindene anyagilag. nekem és a családomnak nincsen. nagyon szeret és minden pillanatban érzem hogy nem tudna nélkülem élni ő már 28 éves lassan babát szeretne stb. Én pedig félek attól hogy ha most szülök akkor később nem tudom magamnak biztosítani és esetleg a gyerekemnek ahogyan én hívom a B tervet. Nem szeretnék függeni senkitől! pillanatnyilag nem tudom merre billen a mérleg csak azért írtam hogy nem vagy egyedül.
12/13 A kérdező kommentje:
mi már 10 hónapja együtt is élünk. igazából szeretnék fiatalon szülni, sokkal jobban tetszik, mint 30 évesen. de annyit belátok, hogy legalább még egy évet várni kell, hogy tisztán lássak...
2009. márc. 30. 12:53
13/13 anonim válasza:
én karriert választanék...szülni még ráér kb 25 -28 évesen.testvérem 25évesen szült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!