Férfiak! Mi a különbség az átlagos és a jó nő között?
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:48
Most erre mit mondjak?Ízlések és pofonok!A párod azt látta benned de én lehet hogy azt látnám benned hogy huuu de megdugnálak!:)Nem mindenki egyforma!Ízlések és pofonok mert ami nekem jó nő az lehet a párodnak nem,vagy fordítva!
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:53
Jó akkor úgy mondom hogy vannak a kedves aranyos jó nők és vannak azok a jó nők akiket ha meglátsz egyből a szex jut róla eszedbe hogy huu hát ezzel el hancuroznék.
Én legalábbis úgy veszem észre magamon hogy számomra vannak a kedves,aranyos de ennek ellenére szép nők,de vannak dögös bombázók akiket csak szexuális partnerként tudok elképzelni de partnernek alkalmatlanok lennének számomra,ami be is bizonyosodott az életem során is!
Hát szerintem ezt leírni nehéz lenne így inkább linkelek képet!
Mondjuk őt eltudnám képzelni örökre életem párjának és nekem tetszenek az ilyen típusú nők,van benn valami báj valami nyugalom,nem tudom így elmondani!
Hát ez a kategória az ami elég rendesen merevedést okoz,de csak is szexuális célzattal tudnék vele lenni egy ilyen nőre nem bíznám rá az életem és elképzelni se tudom hogy egy ilyen típusú nő legyen életem párja,de szerintem ezek a fajta nők nem is arról híresek.:)De viszont kívánatos,de ezen kívül semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!