Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom elvesztette a legjobb...

Barátom elvesztette a legjobb barátját.9 napja, nem tudom mivel vígasztaljam, olyan nehéz?

Figyelt kérdés
Igyekszem minél többet lenni vele, de munka meg iskola, nagyon összejött most minden... alig beszél, kétszer le is itta magát pedig ilyeneket nem szokott csinálni.. Féltem is.. Nem tudok már neki hogy segíteni, ez az első eset, hogy ilyen közeli személy meghaljon.. nem vagyok okos, nem tudom mit tehetnék még de rossz őt igy látni :(. Tudom, hogy ez a gyászhoz tartozik, és azt is, hogy valószínüleg soha nem lesz már ugyanaz a személy..
2011. júl. 6. 16:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A másik, hogy az is nagyon rossz taktika, hogy ilyenkor vidámságra akarnak hangolni. Emlékszem, alig halt meg a testvérem, a kolléganőm átrángatott magukhoz társasozni. Nem számítottam rá, hogy nem a szűk család lesz náluk, hanem vagy 10 féktelenül jókedvű ember. Néztem őket, miközben a testvérem teste már a jégkamrában volt. Szívem szerint hazarohantam volna. Ottmaradtam és végigökörködtem az egész Activityt az ő kedvükért. Oscar díjat érdemeltem volna. De majdnem belehaltam. Ma már nem tenném ezt. El se mennék. De akkor még más voltam, nehezebben mondtam nemet. De közben elkezdtem őket gyűlölni, amiért ilyen helyzetbe kényszerítettek. Rettenetes volt, nem tudom elmondani mit éreztem.
2011. júl. 6. 17:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Majd megbékél. Te csak tarts ki mellette, viseld el azt, ha néha vannak megmagyarázhatatlan kitörései avagy a türelme kicsit megcsappant. Mindig legyen az előtted, hogy nem rád haragszik, hanem a világra.

Idővel meg fog békélni és boldog lesz, hogy kiálltál mellette "jóban, rosszban, egészségben, betegségben"...

2011. júl. 6. 17:05
 13/14 anonim ***** válasza:
nem tudom miért kellett lepontozni,lehet h ismerem a kérdezőt...amúgy maximálisan átérzem a fájdalmat...
2011. júl. 6. 17:11
 14/14 anonim ***** válasza:
78%

16:54, részvétem a testvéred miatt.

Elveszítettem 3 nagyon közeli rokont és 1 barátot, nehéz volt átvészelni. De abban biztos vagyok, hogyha a húgommal történne valami, azonnal összeroppannék.. Nem akarnék tovább élni. Tisztelem, hogy sikerült visszatalálnod az élethez egy ilyen dolog után.. én már nem lennék elég erős hozzá.

2011. júl. 6. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!