Férfiak: magasabb nőt elvennétek? Nők: alacsonyabb ffihoz hozzámennétek?
oh ugyanmár kedves kérdező :) ismerek jó pár boldog, idősebb házaspárt ahol a nő magasabb. persze ez nem megszokott szóval emiatt fura lehet néhány embernek, de nem befolyásol semmit, ha jól érzitek magatokat. én legalábbis nem foglalkozok sokat avval h mit gondolnak mások.
Amúgy gratulálok, mikor volt az eljegyzés? Vagy mikor lesz az esküvő? :P
Ffi
Gratula és miért ne?!
De azért van 1 régi vicc: Asszony hanyatt fekszik a konyha asztalon, törpe áll a fiókban egy szál brében és azt mondja: Drága anyósom gyorsabban told-húzd a fiókot...
Volt alacsonyabb párom, és bár néha zavart, nem emiatt lett vége. :)
23L
Sok boldogságot egyébként!
Ez nem egyszerűen felszínesség, hanem ösztönösen gondolják valamiért úgy a nők (és mindig is úgy gondolták), hogy egy magasabb férfi előnyösebb a számukra.
Pont most olvasok egy könyvet erről, az a címe, hogy Ösztönösen. Például olyasmi van benne, hogy Warren Hardingot azért választották meg amerikai elnöknek, mert látszólag úgy nézett ki, mint egy jó és okos elnök: magas termet, őszes haj, vastag, sötét szemöldök. Később kiderült, hogy ő lett a valaha volt legrosszabb elnök, csak a tudatalatti preferenciáik miatt választották meg az emberek, amelyek megtévesztették őket.
De én is teszteltem ezt egy netes társkeresőn: amikor 180cm feletti magasságot adtam meg, rögtön jött pár levél, amikor az alattit, akkor egy sem, miközben minden más adat ugyanaz volt (180 vagyok egyébként).
Igen,hozzá.
Nálunk is én vagyok a magasabb,igaz,csak 1-2 centivel.Igazából észre se lehet venni, kb egy magasnak nézünk ki.
A kezdetekben kissé zavaró volt,örültem volna,ha azért ő egy picit magasabb. De igazából rövid időn belül kezdett nem érdekelni,manapság pedig eszembe sem jut ezen problémázni.Nem a magassága miatt szeretem. És igen,hozzámennék,max nem magassarkúban:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!