Meg hogy ti mennyi idősek vagytok (kamaszok, felnőttek?) és mennyit szántok rá.
2011. júl. 6. 13:53
3/8 anonim válasza:
Akárhány évesek vagytok,szerintem egy "meglepetés" buli a legjobb...
Megkeresnétek a legjobb barátnőit,osztálytársait (de csak aki számára nagyon fontos volt),és meglepni velük. Ha még fiatalkorúak vagytok,ők is biztos besegítenek a szervezésbe,ha pedig felnőttek,akkor tudjátok hogyan kell csinálni. Kevés pénzből is megoldható..pl. otthon. Egyikőtök "elcsábítja" valahova az anyukát,míg a másik fogadja a lakásban a meglepetés vendégeket. Ha van anyagi keret,akkor pedig egy független vendéglátó egységben. Az én vágyam,hogy egyszer engem is egy ilyen meglepi várjon... :)
2011. júl. 6. 14:00
4/8 anonim válasza:
A korukat nem azért kérdeztem, mert közvéleménykutató vagyok :))
Inkább azért, h ha mondjuk 15-17 évesek, nem bizti, hogy van rendszeres jövedelmük, akkor kevesebből kell gazdálkodni. Ha huszonévesek, akkor már gondolom, nagyobb a keret.. Én amúgy színházjegyeket akartam javasolni + egy vacsit amit utána otthon együtt elfogyasztanak... de az is azért (a sz.jegyek) alsó hangon 4 főre 12-15 ezer...
2011. júl. 6. 14:16
5/8 A kérdező kommentje:
Mi 20 és 30 közöttiek vagyunk, a buli már meglesz, de szeretnénk valami kis meglepetést, aminél nem az érték dominál hanem egy maradandó emlék, ezért nem is szeretnénk sokat rááldozni kb 10000-15000e ft.
2011. júl. 6. 14:19
6/8 anonim válasza:
Akkor fizessétek be valami kényeztető kozmetikai kezelésre a buli előtt (vagy után) :))
2011. júl. 6. 14:25
7/8 anonim válasza:
Vannak ezek az üvegbe karcolt fényképes dolgok...Nem jut eszembe a pontos neve. Plázákban látom,séta közben,ilyen kis szigetekben. Nem olcsó,10000.-körül van. A kettőtök fotójával. Tudjátok miről beszélek???!!!
2011. júl. 6. 14:45
8/8 anonim válasza:
Ajándékboltokban lehet kapni kb 700 ft-ért egy képkockát. Anyukám 60. szülinapjára csináltam meg úgy, hogy minden 10 évből az egyik legfontosabb, legemlékezetesebb eseményről nyomtattam ki egy-egy képet (gyerekkori családi képe, fontos munkahelyi barátok, gyerekek születése, esküvője, stb.). Még volt más apró ajándéka is, de ezt a mai napig a lakás központi részén tartja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!